po ujeti par km auto zdechne
po ujeti par km auto zdechne
Ahoj.Mam dotaz.mam opel astra caravan 1.7 dti. Auto mi normalne nastartuje ale po ujeti nekolika km ( jak kdy nekdy 50 nekdy treba jen 5) mi auto zdechne a prestane tam jit nafta..a nejde nastartovat. Po delsi dobe auto opet nastartuje a zas jede. A tak se to opakuje porad dokola. Nesetkal se nekdo s tim. Muze te mi nekdo poradit cim by to mohlo byt. Predem dekuji..
- Reklama
Re: po ujeti par km auto zdechne
Při jakékoli teplotě ovzduší,nebo nehledě na teplo-zimu?U jednoho auta mi to dělalo při -13´.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš motor Y17DT,tak se s tímto problémem setkávám velmi často.99% je vadná řídící jednotka čerpadla.Cena nové cca 52000,-Kč,čili nesmysl.Oprava jednotky?Člen RomanK!!!Zde kontakt
http://carteam.cz/
http://carteam.cz/
jo motor je Y17dt..no to si me moc s tou cenou nepotesil..no zitra to vezu do servisu at mi zjisti co to je.budu doufat ze to nebude ta ridici jednotka..dik za infa..jo a dela mi to asi mesic pri kazde teplote vzduchu..
Měl sem ten samý problém,jak říká denny nová nesmysl.Nech si to opravit u toho člena
Opel Astra Caravan,2.0DTI N-joy 2003
Tak dnes mi to auto uz nechytlo vubec tak jsem to odtahl na diagnostiku a tam mi to vyhodila zadna zavada..porad to muze byt ridici jednotka cerpadla nebo to bude necim jinym..
Zdravím před měsícem sem měl ten samý problem jako diagnostika posloužilo toto forum. Hned jak jsem doskakal do garaže vyndal jsem řídící jednotku čerpadla šlo to dobře se shora. Nožíkem jsem otevřel krytku této zapovězené krabičky našel sem tam tak 4 studenaky pod lupou dobře vyditelné donesl sem to elektrikaři ten to přeletoval a auto uz zase jezdí. Jo a za to přeletování nic nechtěl. Čekal sem tak dva tisíce. A ještě pro info před rokem řídící jednota čerpadla u BOSCH Soběslav 10 000kč
Zdravím všechny na tom to foru.Mněl jsem ten samý problém,astra si zdechla,někdy po 30km,někdy po 5km,díky tomuto foru,jsem zjistil závadu 251 což je řídící jednotka palivového čerpadla,spojil jsem se z Romanem K. z Brna jednotku mi opravil,cena 1500Kč,auto zase funguje.Chtěl bych touto cestou panu Romanovi poděkovat za vstřícnost a rychlost opravy,a všem ostatním pokud budou mít stejný problém,at se obrátí na něj.S pozdravem Libor P. z Ostravy.