Hladina oleja v motore.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hladina oleja v motore.
no nevim tak kdyz je to zahřaty tak to trochu točim takže me to taha i pěkně na 5tku.. i kdyz na 2.0 litra mě 60 Kw přijde malo no
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
nebudem zakladat nové téma tak sem Kolko L oleja ide na X16XE ? uz nastal Čas a som trosku aj zabudol kolko som tam dával
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
KUP SI 5 LITRŮ, DO MOTORU VRAZÍŠ OD 4 DO 4,5 L
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Mne v servise tiez dolievaju az nad risku aj ked im poviem ze to ma byt trochu menej, asi tak do 3/4 je to optimalne. Vzdy to vytahujem cez hadicku so striekackou. Co ja viem tak merat sa ma na rovnej ploche pri zohriatom vypnutom motore asi po 5 minutach pokial vsetok olej stecie a hladina sa ustali. Pri vysokej hladine moze dojst k poskodeniu motora a pocul som ze aj niektore casti su horsie premazavane a co som si vsimol tak pri nizsej hladine je aj motor tichsi. Menej je lepsie ale nie pod min.
mne tiez naliali v servise nad rysku, tak som to so striekackou odsal po MAX /cca 1h po tom co som prisiel domov/. Potom som zapol motor na 30s, a ked som cca po 1min meral tak je tesne pri min, tak neviem co je lepsie.
no ja budem tiež menit olej teraz niekedy a ako kazdy rok tak sa nepamatam kolko tam ma ist (x14xe). teraz tam mam olej medzi max a stred. urcite to nie je ideal,musim tam raz za cas doliat.akurat ma sere hlaska pp check oil level aj ked chyba cca 1mm pod ryskou max.a vypise mi ju hlavne ked idem dlhodobo na dialnici cez 4000ot/min-1=130km/h + ale pokial nesvieti kontrolka mazania tak som kludny
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128