kontrolka + olej

Kvizak

Příspěvek od Kvizak » 09 bře 2006, 08:49

a nezasvieti ti kontorlka ked uberas plyn. Mne to momentalne taktiez zasvieti ale len pri zahriatom motore a hlavne vtedx ked uberam plyn alebo pri zaradenej 5 ak stlacim plny plyn. Na diagnostike mi povedali ze treba vymenit EGR ventil

Reklama

dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken » 09 bře 2006, 09:18

ne tak stejne...reknu primo jak se to deje...
nastoupim do astrulky strcim klicek do zapalovani
otcim klickem do polohy III
roznou se kontrolky a pak vsechny pozhasinaji jako prvni zhaveni az na baterku ručku a jeste jednu cervenou ted nevim ktera to je
mam vyřazene noha neni ani na jednom pedalu a otocim klickem abych nastartoval
äuto se nastartuje vsechny kontrolky jsou zhasnute
ale asi pi 10 sekundach se mi rozsviti ta oranzova kontrolka s bleskem
zaradim jednicku a rozjedu se dam dvojku a asi po 5ti vterinach zhasne

pak uz se behem cele te jizdy nerozne..a jak je teply motor tak zhasne aji rychlejc...
ale vubec netusim cim to muze byt...co to muze delat...zatim astrulka nejevila zadne znamky poskozeni tak snad ani nebude...budu muset asi doservisu at se na to poradne mrknou... :roll:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 09 bře 2006, 10:12

dj.chicken píše:ne tak stejne...reknu primo jak se to deje...
nastoupim do astrulky strcim klicek do zapalovani
otcim klickem do polohy III
roznou se kontrolky a pak vsechny pozhasinaji jako prvni zhaveni az na baterku ručku a jeste jednu cervenou ted nevim ktera to je
mam vyřazene noha neni ani na jednom pedalu a otocim klickem abych nastartoval
äuto se nastartuje vsechny kontrolky jsou zhasnute
ale asi pi 10 sekundach se mi rozsviti ta oranzova kontrolka s bleskem
zaradim jednicku a rozjedu se dam dvojku a asi po 5ti vterinach zhasne

pak uz se behem cele te jizdy nerozne..a jak je teply motor tak zhasne aji rychlejc...
ale vubec netusim cim to muze byt...co to muze delat...zatim astrulka nejevila zadne znamky poskozeni tak snad ani nebude...budu muset asi doservisu at se na to poradne mrknou... :roll:
hororový báchorky o čerpadle bych se teda nebál, ale dojed si někam na diagnostiku
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Vavra

Příspěvek od Vavra » 13 bře 2006, 15:09

Dělá mi to to samý. Na diagnostice 2X. Obě diagnostiky se shodli, že je to vadná žhavička. U mnt třeba i dvě. Já mám motor Y17DT (1,7DTI 16V). Při startování vůbec nepoznáš, že Ti nežhaví. Ten motor to ani nepotřebuje. Mě kontrolka teď v zimě zhasne až tak po 5 km. když je to teplý tak třeba za 30 vteřin.

Odpovědět