Spotreba dyzlu 1.7, 2.0, 2.2
- Luboš X17DTL
Re: Spotreba dyzlu 1.7, 2.0, 2.2
Tak jsem to teď konečně změřil.
Minulá nádrž 5,24l/100km, vesměs město, pokud mimo, tak vozík, nebo kufr po strop.
Poslední nádrž 43,23 l/915 km = 4,72l/100km. 620 km dálkovka, zbytek okolo komína.
Takže spokojenost.
Minulá nádrž 5,24l/100km, vesměs město, pokud mimo, tak vozík, nebo kufr po strop.
Poslední nádrž 43,23 l/915 km = 4,72l/100km. 620 km dálkovka, zbytek okolo komína.
Takže spokojenost.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Reklama
Re: Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
Zdravim Vas vsetkych...tak ja som tu novy, mlady a co sa tyka aut aj sprosty...ale uz som si stihol nasetrit na svoju prvu astricku...
kedze je to 1,7 TD tak je ekonomicky vyhodna...
papa priemerne 5,8- 6,0 l kombinovane takze sa nemozem stazovat
Dufam ze ked budem mat hocijaky problem tak sa mozem na vas obratit...a teraz ma napadlo..rosi mi strasne okna...uz som vymenil pelovy filter, vysal vsetku vodu z kabiny a okna umyl prostriedkom na nerosenie...rosi mi hlavne zadne a bocne zadne okna ale casto sa stava ze aj celne...ma niekto podobne skusenosti???
kedze je to 1,7 TD tak je ekonomicky vyhodna...
papa priemerne 5,8- 6,0 l kombinovane takze sa nemozem stazovat
Dufam ze ked budem mat hocijaky problem tak sa mozem na vas obratit...a teraz ma napadlo..rosi mi strasne okna...uz som vymenil pelovy filter, vysal vsetku vodu z kabiny a okna umyl prostriedkom na nerosenie...rosi mi hlavne zadne a bocne zadne okna ale casto sa stava ze aj celne...ma niekto podobne skusenosti???
Astra G 2000, 1,7TD tmavomodrá metalíza, klíma, ABS, el.okná, hmlovky, centrál, ďiaľkové ovládanie,...
Jareek:
Ohledně mlžení máš vše tady:
KLIK
A pokud budeš příště něco hledat, zkus nejdříve prosím použít funkci hledat - vpravo nahoře, velké červené.
A příspěvek přesunut do správného tématu - měl jsi to v benzínových motorech.
Ohledně mlžení máš vše tady:
KLIK
A pokud budeš příště něco hledat, zkus nejdříve prosím použít funkci hledat - vpravo nahoře, velké červené.
A příspěvek přesunut do správného tématu - měl jsi to v benzínových motorech.
END
Dakujem ti mockrat ale som tu novy a este to neovladam ako vy skuseny a chcel som napisat len o spotrebe aj ked dieselu (co sa ospravedlnujem) ale nedalo mi to nespomenut aj moje rosenie...a dakujem za temu ale tu uz mam celu preluskanu a vsetko co sa tam pise mam bud vymenene, vyskusane alebo urobene a rosi mi stale a uz si fakt neviem dat s tym rady..
ale aj tak dakujem
ale aj tak dakujem
Astra G 2000, 1,7TD tmavomodrá metalíza, klíma, ABS, el.okná, hmlovky, centrál, ďiaľkové ovládanie,...
V pohodě, každej se učíme, jen jsem se snažil navést.
Neteče ti radiátor topení v o kroužcích? Pokud ano = mokré koberce (většinou u spolujezdce) a tudíž velká vnitřní vlhkost a orosená okna.
Neteče ti radiátor topení v o kroužcích? Pokud ano = mokré koberce (většinou u spolujezdce) a tudíž velká vnitřní vlhkost a orosená okna.
END
Re: Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
to bude asi ta klapka, a nejlépe bude někdo z okolí, kdo Ti osobně poradí, i takoví jsou mezi námi.jareek píše:uz som vymenil pelovy filter, vysal vsetku vodu z kabiny a okna umyl prostriedkom na nerosenie...rosi mi hlavne zadne a bocne zadne okna ale casto sa stava ze aj celne...ma niekto podobne skusenosti???
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Dnes som vyskusal zapnut vnutorny okruh a tym som ho asi konecne vypol pretoze mi vobec nerosilo...takze to bolo asi predsa len v klapke..ale mas pravdu uz som 3x vysaval vodu z auta a stale sa tam zbiera..teraz uz len pod vodicovim sedadlom..mam gumove koberce ale pod nimi je ten koberec po 1-2 tyzdnoch premoceny a zase len vysavam..takze to bude asi tym kurenim?alebo co by to mohlo este sposobovat? a nohy si vzdy oklepavam pred nastupenim takze tym to nebudeTrdlo píše:V pohodě, každej se učíme, jen jsem se snažil navést.
jo, o kroužky topení. lízni si toho mokra na koberci, pokud je to sladký, máš jasno.
END
Prosím o radu, čtu tady o spotřebě 5-6 l nafty. Co bych za to dal. Moje spotřeba je 10-12 l a zatim si s tim nikdo neví rady. Je to motor X17TDL. Už mě to stálo dost peněz (vyměněna váha vzduchu, zkontrolovány rozvody a předvstřik) a výsledek 0. Co s tím?
No tak poradíme jednoduše. Odkud jsi?
Obrať se přímo na našeho kolegu a kamaráda s nickem denny. Popřípadě koukni na jeho stránky www.ase-dedic.com a zavolej jim. Denny je motorář s velkou praxí, maximální znalostí a velkou ochotou. Takže ti určitě pomůže. (Jen před ním opla nepomlouvej jako v jiném topicu, denny je na něj srdcař, jako spousta z nás tady....)
Obrať se přímo na našeho kolegu a kamaráda s nickem denny. Popřípadě koukni na jeho stránky www.ase-dedic.com a zavolej jim. Denny je motorář s velkou praxí, maximální znalostí a velkou ochotou. Takže ti určitě pomůže. (Jen před ním opla nepomlouvej jako v jiném topicu, denny je na něj srdcař, jako spousta z nás tady....)
END
Jsem čerstvý majitel Astřičky,dnes jsem ji poprvé trošičku projel a snažil jsem se jet trochu na spotřebu (nic drastickýho).Na rovinkách tak kolem 100.Najel jsem kolem 160Km a Průměrná spotřeba: 4,7 l/100Km.
Supr.Jsem příjemě překvapen.
Supr.Jsem příjemě překvapen.
Opel Astra 2.0 DI 16V 60kW Hatchback r.v.1999
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
My máme na naší Astruli spotřebu 6,11 l/100 km. Prý to je ok - 90 % cest je trasa Brno - Rakovník, zbývající jsou nákupy v Tescu, výlety, návštěvy rodičů atp.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- marko100le
jazdim prevazne mesto v lete 6L + - ,v zime 7L+ -, a som spokojny lebo jazdim pre radost a nie na spotrebu.
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
:/ nemam palubak ani jsem to jeste neměřil ale na ted poslední nadrž full nadrž sem najel pouhych 570 km ) což mě příjde kur*** malo je pravda ze teda cesta do prace a z prace je cca 3 km
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- marko100le
to ozaj malo km pri plnej nadrzi:neviem ako astra ale zafira ma 58L nadrz a z toho
leto 800 + - km kym zasvieti rezerva (u mna 8L takze 100 km este zvladnem )
zima 650 az 700 +- km kym zasvieti vecne svetlo
leto 800 + - km kym zasvieti rezerva (u mna 8L takze 100 km este zvladnem )
zima 650 az 700 +- km kym zasvieti vecne svetlo
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _