zle zhavice?
-
- Kontaktovat uživatele:
zle zhavice?
ahoj chcem sa spytat ked tak tazko startuje auto a na 2 krat akokeby chytlo a dlho sa nazhavuju tak to moze byt zlymi zhavicmi ?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zle zhavice?
Jo to může... ale já když mám v háji žhavičky, tak se mi rožne kontrolka elektroniky a uloží se chyba o žhavičích.. Nevím jak na tom tvojem DT...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
ono to dnes tak nejak dlho startovalo a a jako keby sa este valce rozbiiehali tak pomali najpr 2 hned a potom 2 tak po stupne moze to tak byt?
-
- Kontaktovat uživatele:
neviete co to moze byt? dnes mozno to ani nenastartuje? ja to skusim nahrat ten zvuk a dam to sem
-
- Kontaktovat uživatele:
a jake zhavice sa davaju do astier?
-
- Kontaktovat uživatele:
ale ked uz sa to raz nastartuje tak ten druhy krat uz je to o malinko lepsie a ked je motor teply tak to chyti hned a skoro sa to ani nezhavi
Zdar,řeším zrovna ten samý problém.Žhaviče už mám koupený.Dám ti vědět až je vyměním.
Astra CARAVAN G 1.7DTL v plný palbě.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
lukaskpd
Na další pokusy to vždycky líp chytá,vytváří se teplo ve válcích.Nedávno se to tu řešilo,zkus víc zapátrat.
Na další pokusy to vždycky líp chytá,vytváří se teplo ve válcích.Nedávno se to tu řešilo,zkus víc zapátrat.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Tak žhavičky mám vyměněné.Závada trvá-Vypadá to na přísun paliva.Projdu to přes filtr a pak nádrž.Ozvu se.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Než se pustíš do paliva,tak zkus po zhasnutí kontrolky žhavení ještě asi 5sek počkat a pak teprve startuj.Kontrolka sice je zhasnutá,ale žhavení pokračuje ještě asi 15sek.Za zkoušku nic nedáš. 

Díky za radu ,ale opět bez ůspěchu-Mám podezření na řidicí jednotku.Když už nastartuju tak mi stále svítí kontrolka motoru.Auto jinak jede skvěle a ani nespadne do nouze.Kontrolka stále svítí.Diagnostika hlásí čidlo teploty,ale po jeho výměně taky žádné zlepšení.Jinak diagnostika se nedostane na motor ale pouze na palubní desku.Přísun paliva prozkoumám zítra.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti svítí kontrolka motoru,tak to už běží v nouzáku.A jestli tam máš chybový kod ohledně teplotního senzoru a ten si vyměnil,tak ještě mohou být KO vodiče.Je potřeba zmeřit hodnoty přes livedata.Ale to už jsem tu psal mnohokrát.
Už jsem se dostal dál a zjistil že mě nejde proud na žhaviče.Tak zkusím jestli je jednotka žhavení OK.Vyměním jí z jiného vozu.Zatím čau.
-
I zhavice by mali mat niejake rele pripadne poistky, takze aj tam by som mozno pozrel pre istotu. 

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Gary to myslí dobře tou "žhavící jednotkou".Je to hliníkové elektronické relé u baterky.Pozor ale -je ovládáno řídící jednotkou motoru dle senzoru teploty motoru/čidlo teploty/.A to jsi měl v registru závad.Tak pozor-nutno měřit skutečné hodnoty!!!!