glemo piše v jinem tematu:
Takže problém s čerpedlom vyriešený. Auto bolo odtiahnuté do servisu vo Frýdku hneď vedľa Tesca(nie Ostrava ako som písal predtým).Diagnostika hlásila chybu čerpadla takže som nič neriešil,neskúšal a auto v domienke, že je naozaj zlé čerpadlo zal do opravovne kde robili repas.Po čase sa mi ozvali s výsledkom.Čerpadlo bolo OK a bola zaoxidovaný konektor elektroniky vedúci k čerpadlu.Takže ma to stálo ďalších 2100CZ.Blbca (a že ing....) ma nenapadlo poznačiť si či čerpadlo vyberali alebo nie.Čo si o tom myslíte.
Je možné že to bolo v tom konektore alebo mali predsa len chybu v čerpadle a chceli zo mňa aspoň čo to dostať????Auto ale jazdí perfektne a ak mu to vydrží peňazí nebudem ľutovať.Zdarec
Me auto je ve stejnem Bosch servise jako byl glemo,Dnes mi bylo zděleno uplně to same jako jemu

,začinam si o tom myslet sve

v mem připadě nehlasila diagnostika chybu čerpadla,a auto bylo pojizdne a po repase 7.měsicu,ale zaraži mně že udělali vše viz me přispevky vyše a až potom přišli na tohle: porušeny kabel elektroniky vedouci k čerpadlu,tak mi přijde že něco dělaj špatně a tuhle větu použivaji pravidelně jako odpověd zakaznikovi,takže nastava stejna otazka jako u glema v přispěvku,zvyrazněna červeně

zitra si pro něj jedu,boužel nechcou 2100 ale 4000,kč,co vy na to?