špatné starty za studena u 2,0di 16v
špatné starty za studena u 2,0di 16v
nazdar lidi může mi nekdo poradit mám problém se startováním za studena u 2,0di 16v při vetší zimě to chytá hned ale na 3 válce a za 10 vteřin se to rozeběhne na 4 a když je 5c nad nulou tak to chytá na 4 ale dlouho točí než chytne čekam na rady dík Ytall.
- Reklama
Re: špatné starty za studena u 2,0di 16v
žhavící svíčky + palivový filtr -> vyměnitYtall píše:nazdar lidi může mi nekdo poradit mám problém se startováním za studena u 2,0di 16v při vetší zimě to chytá hned ale na 3 válce a za 10 vteřin se to rozeběhne na 4 a když je 5c nad nulou tak to chytá na 4 ale dlouho točí než chytne čekam na rady dík Ytall.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no za tak trátkou dobu asi ne ale můžeš si ho ventilkem zespod filtru odvodnitpepek píše:ja som palivovy filter menil asi pred pol rokom. Ma nabehane nieco menej ako 15tis.
Nemoze to byt voda v nafte? Teda vo filtri?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
Skusim odvodniť ten filter (aj keď, robili ste to už niekto? Ja som sa to pokúšal povoliť, ale takmer som si zlomil ruku a nepohol som s tým. Samozrejme som si najskôr povolil skrutku).
Ta prepadova hadička a zavzdušňovanie sa mi zdaju byť celkom racionalne dôvody. Skusim to cele prebehnuť.
Dikes za radu.
P.
Ta prepadova hadička a zavzdušňovanie sa mi zdaju byť celkom racionalne dôvody. Skusim to cele prebehnuť.
Dikes za radu.
P.
x20dtl, combi,r.v.99, ABS, 4xAirbag
Ten problém som mal aj ja, teda ho aj mám. Vamenil som aj žhaviče a aj pal.filter, ale stále je to to isté. I keď mne chytne dá sa povedať ihneď či je teplo alebo zima, a keď je zima tak akoby iba na tri válce a veľmi kolíšu otáčky. Ale našťastie iba tak na 5 sekúnd. Premýšľal som ešte o tryskách.Vojta píše:žhavící svíčky + palivový filtr -> vyměnitYtall píše:nazdar lidi může mi nekdo poradit mám problém se startováním za studena u 2,0di 16v při vetší zimě to chytá hned ale na 3 válce a za 10 vteřin se to rozeběhne na 4 a když je 5c nad nulou tak to chytá na 4 ale dlouho točí než chytne čekam na rady dík Ytall.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Zbieral som informácie čo by to ešte mohlo byť, niektorí sa prikláňali k strate tlaku jedného válca. Ma s tým niekto skúsenosti? Ja si myslím že ten motor musí vydržať.Vojta píše:žhavící svíčky + palivový filtr -> vyměnitYtall píše:nazdar lidi může mi nekdo poradit mám problém se startováním za studena u 2,0di 16v při vetší zimě to chytá hned ale na 3 válce a za 10 vteřin se to rozeběhne na 4 a když je 5c nad nulou tak to chytá na 4 ale dlouho točí než chytne čekam na rady dík Ytall.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
-
palivovy filtr
vymontovat trva mene jak 2 minuty.
Vypojite hadicky privod a odvod pozor maji zobacku i dole.
vypojite ohrivani- elektriku
a strcite sroubovak z boku mezi drzak a filtr; je tam jenom nasunuty. Vypacite jej hladce ven.
Venku povolite sroubek, vylijete vodu (ze ja blbec jsem jednou nacepoval u hypernovy!!!) az zacne teci nafta. Jinak filtr samozrejme otevreme povolenim sroubku s hvezdickou nahore. Potom muzeme vymenit ci zkontrolovat.
celkem ne vice jak 20 minut. a jiste 500 kc v servisu.
Vypojite hadicky privod a odvod pozor maji zobacku i dole.
vypojite ohrivani- elektriku
a strcite sroubovak z boku mezi drzak a filtr; je tam jenom nasunuty. Vypacite jej hladce ven.
Venku povolite sroubek, vylijete vodu (ze ja blbec jsem jednou nacepoval u hypernovy!!!) az zacne teci nafta. Jinak filtr samozrejme otevreme povolenim sroubku s hvezdickou nahore. Potom muzeme vymenit ci zkontrolovat.
celkem ne vice jak 20 minut. a jiste 500 kc v servisu.