Ahoj hoši, již jste mi dosti poradili, proto se na Vás obracím ještě s nějakým dotazem. Chystám se vyměnit el. ventil topení, takže vím že se musí odmontovat střední panel a pak vyndat směrem ke spolujezdci topení (nejdřív samo vypustit chladící kapalinu). Chtěl bych se zeptat jestli je potřeba dávat pozor na něco při výměně kapaliny (vím o barvách, ale nevím jakou bych tam měl přesně koupit) a zda-li se musí nějak auto odvzdušňovat apod.
Druhý dotaz je ten, zda je pod plastovým krytem "torpédem" před předním sklem nějaký filtr (je tam šroubovací mřížka. Pylový filtr sem měnil, ten je za kastlíkem před spolujezdcem v interieru. Díky moc za pomoc....
Výměna chladící kapaliny....
Výměna chladící kapaliny....
Opel Astra G HatchBack
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
motor 1,6 16V X16XEL
r.v. 4/2000
- Reklama
Re: Výměna chladící kapaliny....
já mám obavy že to nepujde bez demontáže palubkyLumpik píše:Ahoj hoši, již jste mi dosti poradili, proto se na Vás obracím ještě s nějakým dotazem. Chystám se vyměnit el. ventil topení, takže vím že se musí odmontovat střední panel a pak vyndat směrem ke spolujezdci topení (nejdřív samo vypustit chladící kapalinu). Chtěl bych se zeptat jestli je potřeba dávat pozor na něco při výměně kapaliny (vím o barvách, ale nevím jakou bych tam měl přesně koupit) a zda-li se musí nějak auto odvzdušňovat apod.
Druhý dotaz je ten, zda je pod plastovým krytem "torpédem" před předním sklem nějaký filtr (je tam šroubovací mřížka. Pylový filtr sem měnil, ten je za kastlíkem před spolujezdcem v interieru. Díky moc za pomoc....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz