SERVO prasklá hadice

Odpovědět
Leonik
Kontaktovat uživatele:

SERVO prasklá hadice

Příspěvek od Leonik » 25 bře 2007, 18:31

Zdravím všechny,chci se zeptat jestli se už někomu z vás stalo že mu praskla hadice od serva.Mě se to stalo v pátek chtěl jsem jet pryč nastartuji a najednou takové divné hučení z motoru po té jsem zjistil že mě jde nějak stuha řízení tak jsem se šel kouknout do nádobky serva a ona byla prázdná a to jsem olej kontroloval asi před měsícem a vše bylo OK tak jsem zajel do Oplu at se my na to kouknou a tam mě hned na přívítanou řekli že servo z řízením stojí 40litrů :roll: a já jim ríkám že mě stačí jen na to kouknout.Tak se na to kluci koukli a zjistili že je prasklá hadice a ta že prej stojí 9000kč :roll: .Taková obyčejná tlaková hadice :roll: .Tak bych rád věděl jestli se to tu už někomu stalo protože v oplu mě řekli že se to skoro nestavá.
Astra G caravan comfort 1,6 16V r.v.2000

Reklama

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 25 bře 2007, 19:05

Mne sa to teda nestalo a ani som nepočul o tom, žeby to niekomu prdlo. Ale ak je to iba v tej tlakovej hadici, tak by to malo ísť vymeniť omnoho lacnejšie ako za 9.000,-. Nemusíš ju mať od GM, hlavne aby to malo predpísaný tlak.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

Leonik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonik » 25 bře 2007, 19:19

Už sháním kdo mě ji vyrobí ale nevím jakej tam má být tlaka jinak by snad neměl být problém tu hadici vystřihnout a nalisovat jinou.
Astra G caravan comfort 1,6 16V r.v.2000

Odpovědět