Spojka
-
Spojka
Zdravím, potřebuji poradit. Mám Astru 1.4 16V a odešla mi spojka. Nevím jestli mám koupit novou a nebo vystačí když koupim nějakou z vrakače? Popřípadě nemá tady někdo astru na díly a prodál mi spojku ? díky za odpovědi!
- Reklama
Re: Spojka
Jetou spojku? Tak to jsem nikdy neslysel ze by nekdo uvazoval dat si do auta takto dulezity dil a jeste se stim srat a doufat ze to bude fungovat.
Kup novou! Nejlepe celou sadu i z loziskem.
Kup novou! Nejlepe celou sadu i z loziskem.
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
-
Právě proto se ptám, jeden známy mi řekl že bude stačit starší spojka, jelikož je to starší auto. Ješte teda dotaz..Jak jsem jel okolo Opel tak je tam napsane že "čím starší auto ti lepší cena" nevíte jestli to tam maji drahé ? nechce se mi do spojky davat 7000..diky
-
Myslíte si že by toto stačilo ? https://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/ ... i#57401993 ??? Díky za odpovědi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řešili jsme slečně s čerstvejma papírama, spojky oddělávala exkluzivnim způsobem.
Takže za pár stovek pěkná spojková sada od Lucassa, nový ložisko a život šel dál.
Jetý spojky se neboj. Ale ať za něco stojí...
EDIT: Ještě pozor, spojek je vždy víc typů. Je dobrý tu starou vyndat a porovnat. Už se mi stalo, že nesouhlasila ani podle VINka, obzvlášť v prvních měsících výroby Géčka.
Takže za pár stovek pěkná spojková sada od Lucassa, nový ložisko a život šel dál.
Jetý spojky se neboj. Ale ať za něco stojí...
EDIT: Ještě pozor, spojek je vždy víc typů. Je dobrý tu starou vyndat a porovnat. Už se mi stalo, že nesouhlasila ani podle VINka, obzvlášť v prvních měsících výroby Géčka.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
[quote="michal.astra"]Myslíte si že by toto stačilo ? https://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/ ... i#57401993 ??? Díky za odpovědi.. co myslíte ??