POLSKÝ KAT. atd...

Odpovědět
Jakub.95

POLSKÝ KAT. atd...

Příspěvek od Jakub.95 » 30 črc 2016, 22:05

Zdarec, asi měsíc z5 se na mojí Bertonku (X18XE1) narval polský katalyzátor (od svodů i s vlnovcem)... dělali to v autoservise. Když to dělali nastal první problém, ten díl vůbec nepasoval, byl blbě navařený, vlnovec mlátil o vanu a šli natočit 2/4 šroubů :D Takže se to u vlnovce muselo rozříznout a trochu to pootočit. Super, drželo to... Jenže jsem trochu "prorval" , vlastní blbostí, vlnovec... + Dneska tam začalo něco rachotit, rezonovalo to a tak, celý týden jinak OK.... :D Když jsme to sundali, katík v hajzlu... Vybrakovali jsme ho, všechno z toho šlo ven... tak ty otvůrky byli jakoby černé, spálené. To dělá to, že motor žere olej ne? Pak se tím ničí ty "proEKOšmejdy" co dusí motor :D Teď to jede jinak to auto, zvuk se jenom nepatrně změnil, táhne to snad aj lépe, je to živější :D Takže polsko končí... to mi nabízel polský kulový čepy, tak jsem změnil prodejnu autodílů a mám čepy z TRW, zrovna z fabriky, kde jsem byl na praxi, vedle mám školu :D ty zatím drží na tich naších silnicích :D

Reklama

kratales

Re: POLSKÝ KAT. atd...

Příspěvek od kratales » 31 črc 2016, 14:24

No čoveče, když jsem viděl jak je nastavena kvalita v TRW (v Dačicích) pro prvovýrobu, tak to ve mně vůbec nevzbuzuje důvěru. Ale nebudu si dělat iluze, že jinde je to lepší, zvlášť pro aftermarketové díly.

Odpovědět