Regulátor tlaku paliva
Regulátor tlaku paliva
Ahoj.
Má motor x16szr regulátor tlaku paliva?
Má motor x16szr regulátor tlaku paliva?
Opel Astra G 1.6 8v 55kw (X16SZR) r.v.98
- Reklama
Re: Regulátor tlaku paliva
Ano, X16SZR má regulátor tlaku. Je hned vedle vstřikovače..
Astra G X16XEL (1999)
- vasekpetr1
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Ajo a já čuměl co to je,když sem čistil klapku =D
Je to,to co sem označil na obrázku že?
Ale stejnak bude spíš K.O. palivový čerpadlo,odklopil sem sedačky,poslouchal,ale neslyšel sem ho...zejtra to prozkoumám víc.
Je to,to co sem označil na obrázku že?
Ale stejnak bude spíš K.O. palivový čerpadlo,odklopil sem sedačky,poslouchal,ale neslyšel sem ho...zejtra to prozkoumám víc.
Tak čerpadlo valí...jak poznám že je špatnej regulátor tlaku paliva? v tomto případě asi jen výměnou že?
- vasekpetr1
Možná by bylo lepší naznačit, co má tvůj motor za problémy, že jsi se pustil do úvahy o špatném regulátoru tlaku paliva...
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Mám ''pravidelně nepravidelnej'' volnoběh...je to slyšet v tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=XIJJuxUrPxYvasekpetr1 píše:Možná by bylo lepší naznačit, co má tvůj motor za problémy, že jsi se pustil do úvahy o špatném regulátoru tlaku paliva...
A strašně cuká při rozjíždějí a při jízdě v do 2000 ot.min. a nebo po puštění plynu v asi stejných otáčkách cuká.
Svíčky,kabely,palivový filtr nový,kontrolka motoru nesvítí. Vzduch filtr čistej,klapka vyčištěná. Auto mám necelý tři měsíce a za tu dobu to mělo třikrát dobrej volnoběh a to vždy jen na cca 15vteřin. Nebo když startuju studenej motor,tak hned po startu to má pravidelnej volnoběh cca5vteřin (teď ve vedrech ne,musí být tak kolem 15°C a míň. Ale to bude vyššíma otáčka při startu.
- vasekpetr1
No máme stejný motor, tak můžeme pokecat: s cukáním motoru mám i já problémy, sváděl jsem to prvně na svinstvo v benzínu, podtlakové hadičky okolo klapky, teď jsem po výměně svodů a mám pocit, že se to cukání poněkud uklidnilo. Volnoběh mně taky houpe, ale jen tak v rozsahu 30-50 otáček od stabilních - to svádím na krokový motorek. Klapka je čistá, mechanik říkal, že tyhle jednostřiky se bordelem nezanáší (pokud si netahá svinstvo z odvzdušnění motoru). Motor už má přes 300k km, tak od něj nemůžu čekat žádné zázraky. To video od tebe mám bohužel bez zvuku - nemám bedny.
P.S. se dívám, že na svodech nemáš ten kryt pro nasávání teplého vzduchu do sání - jakou máš průměrnou spotřebu?
P.S. se dívám, že na svodech nemáš ten kryt pro nasávání teplého vzduchu do sání - jakou máš průměrnou spotřebu?
Ten kryt na svodech nemám protože sem si nechával zavařit svody a měnil jsem těsnění u svodů,jinak tam ten kryt budu vracet Spotřebu sem zatím přesně neměřil,ale na benzín sem měl něco kolem 7.5l na krátký vzdálenosti...teď jezdím na čistej ethanol a chod motoru se nezměnil (spotřebu zatím změřenou nemám,ještě něco málo najedu,natankuju zase do plný a spočítám,ale vypadá že to o moc víc žrat nebude)vasekpetr1 píše:No máme stejný motor, tak můžeme pokecat: s cukáním motoru mám i já problémy, sváděl jsem to prvně na svinstvo v benzínu, podtlakové hadičky okolo klapky, teď jsem po výměně svodů a mám pocit, že se to cukání poněkud uklidnilo. Volnoběh mně taky houpe, ale jen tak v rozsahu 30-50 otáček od stabilních - to svádím na krokový motorek. Klapka je čistá, mechanik říkal, že tyhle jednostřiky se bordelem nezanáší (pokud si netahá svinstvo z odvzdušnění motoru). Motor už má přes 300k km, tak od něj nemůžu čekat žádné zázraky. To video od tebe mám bohužel bez zvuku - nemám bedny.
Když se rozjíždím ve vyšších otáčkách tak to neškube,ale to je zas o spojku