Dusivost a cukani benzin ethanol
Dusivost a cukani benzin ethanol
Zdarec chlapi. Mam astru g 1.6 16v 74 kw rok vyroby 99 edice 2000. Mam takovej zajimavej problem, tankuju normalne benzin na omw shell atd. Podle me by tam mel byt nej benzin ale nejak mi to dela neplechu. Auto nejede dusi se to otacky se vlni nahoru dolu. Ale jak smicham benzim s ethanolem tak za 1. Je to zivejsi 2. Nedusi se to proste tak jsem poznal jak fici 1.6 16v. Nevite jak a proc to jede jen s ethanolem a na benzin ne?? Mam to auto 3 rocky a nikdy mi to tak nedelalo. Jinak parada kdykoliv nastoupim nastartuju jedu luxusni a nejvetsi spokojenost s astrou.
- Reklama
Re: Dusivost a cukani benzin ethanol
Možná lambda, tím etanolem změníš poměry, ale je to jen tak tip, chce to livedata na diagnostice.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
JJ taky to tak mám, asi si prostě na to éčko s naturalem auto rychle zvyklo a teď má málo šťávy jen z benzínu
Mobil : 602318645
nazdar, jedině už E jako infuziDefender píše:JJ taky to tak mám, asi si prostě na to éčko s naturalem auto rychle zvyklo a teď má málo šťávy jen z benzínu
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
A jako čím tak to může být??? To tak ten ethanol to rozhodil :D Nedojebu tím motor nebo něco tím ethanolem?