Tesnenie skrtiacej klapky
Tesnenie skrtiacej klapky
Zdravim vedel by mi niekto poradit kde zozeniem tesnenie pod skrtiacu klapku? Mam Astru G 1.6 16V 74kw kod motora x16xel
dakujem
dakujem
- Reklama
Re: Tesnenie skrtiacej klapky
To je jednoduché přece:
dealer opel nebo zastoupení prodejce dle VIN KODU nebo na autosen pošleš mail a on ti písne kdy a za kolik.
dealer opel nebo zastoupení prodejce dle VIN KODU nebo na autosen pošleš mail a on ti písne kdy a za kolik.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
vystřihni si z papíru a nebo tam napatlej silikon na starý těsnění jako já. Je to prasečina, ale ruku na srdce, je to už starý krám (bez urážky, mluvím o svým autě).
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Ježiši Kriste za co nás trestáš!! Takovou prasárnu prosim tě nedělej!Fanous píše:nebo tam napatlej silikon na starý těsnění jako já.
To těsnění stojí cca 40kč v Oplu a stačí ti na to říct kod motoru. Ten papír bych tam taky nedával to je spíš nouzovka - pokud nemáš spešl papír na těsnění a nevyrobíš si ho s něho sám.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Taky jsem ho kupoval v Opelu, ale stojí něco kolem 150 kačen, teda alespoň ve Staigeru a to jde
Mobil : 602318645
to je prasecina!!!!!!!!!!!!!!!!§Fanous píše:vystřihni si z papíru a nebo tam napatlej silikon na starý těsnění jako já. Je to prasečina, ale ruku na srdce, je to už starý krám (bez urážky, mluvím o svým autě).
dit to tesneni prijde na par korun!!!!!( mě stalo v oplu cca 50kč- 1,8-x18e1) to stojí ta námaha- vystrihnuti a zapipláním silikonu?!?!
já čistil škrt. klapku- nedrželo volnoběh, a když jsem ji vytáhl, hruza!!!!!! nejaká pííííí.......a tam dala silikon a ten se dostal až do klapky!!!!!!!!
neblbni a kup origo!!!!!!!
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
v případě nouze s Fanoušem!! souhlasím. ale bez silikonu