Že by dírka ve výfuku?
Že by dírka ve výfuku?
Dnes nastartuji a slyším zvuk jako když je někde dírka ve výfuku nemám možnost abych se podíval pod auto parkuji u paneláku chci se jenom zeptat na co se zaměřit až dostanu auto někam na hever.Na jaře když jsem dával letní gumy a auto bylo na heveru mírně nakloněno tak jsem vizuálně koukal na fýfuk zdál se mi ok.
- Reklama
Re: Že by dírka ve výfuku?
skontrolovat spoje,svody jit po zvuku jestli jak jsou svody nebo stred koncovy vyfuk a muzes prohlidnout i u panelaku najed na obrubnik dvoumi kolesami a lehni pod auto a prohlizej a nebo do servisu at ti to daji na zvedak a kouknou se ti,v lepsim pripade ti to svaři za par kč
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Ahoj,
jak píše mirda2908.
Jinak když je to prasklé na svodech nebo 1 díl výfuku (pletenec) syčí to a nebo cvrdliká. kouknout se na spoje a na stav uchycovacích trnů. U AG často na středovym díle právě uhnije ten uchycovací trn. Výfuk je v poho jen ten trn je uhnilej a je dirka z vršku středáku. Spotřeba paliva se zatím nezvyšuje?
nastrtuj auto a zacpy výfuk jestli jde normálně je někde vůle a když se to dusí je to utěsněné všude.
jak píše mirda2908.
Jinak když je to prasklé na svodech nebo 1 díl výfuku (pletenec) syčí to a nebo cvrdliká. kouknout se na spoje a na stav uchycovacích trnů. U AG často na středovym díle právě uhnije ten uchycovací trn. Výfuk je v poho jen ten trn je uhnilej a je dirka z vršku středáku. Spotřeba paliva se zatím nezvyšuje?
nastrtuj auto a zacpy výfuk jestli jde normálně je někde vůle a když se to dusí je to utěsněné všude.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
Dík za radu spotřeba zatím nezvýšená ale když jedu z kopce a mám tam 2 tak auto má tendenci se dusit a je slyšet slabé prdění z toho já jako laik usuzuji že je děravý výfuk jinak ve čtvrtek jdu na hever tak dám vědět jak to dopadlo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno hlavne zkus zjistit odkud ten zvuk jde. Kdyz mi to poprtkavalo spoza zadniho kola, tak jsem mel uhnitou koncovku mezi strednim a zadnim dilem. Kdyz to poprdkavalo spoza predniho kola, tak jsem mel v haji vlnovec. Ale ty muzes mit v haji cokoliv.
Když jedu z kopce a mám tam 2 tak auto má tendenci se dusit.
Vypadá to na předek, asi těsnění nad, pod svody nebo přední díl.
Vypadá to na předek, asi těsnění nad, pod svody nebo přední díl.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
Tak dnes zafira na heveru a výsledek prasklý vlnovec výměna a vše ok.