oficialna spotreba benzinu 1.6 16V
oficialna spotreba benzinu 1.6 16V
Zdravim vsetkych, chcem sa spytat, aka alebo kde zistim oficialnu spotrebu benzinu pre motor 1.6 16V (X 16 XEL). Potrebujem to pre vypocet nakladov za pohonne hmoty kvoli uctovnictvu.
Myslel som, ze tento udaj bude v technickom preukaze, ale nic take tam nie je. Potreboval by som spotrebu pre mesto, mimo mesta a kombinovanu.
Vopred vsetkym vdaka
Myslel som, ze tento udaj bude v technickom preukaze, ale nic take tam nie je. Potreboval by som spotrebu pre mesto, mimo mesta a kombinovanu.
Vopred vsetkym vdaka
Opel Astra G 1,6 16V
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
No ked chcem dat do uctovnictva naklady za pohonne latky, musim vynasobit ubehnute kilometre priemernou spotrebou. A zakone su spomenute priemerne spotreby bud podla STN- slovenska technicka norma, alebo bud podla predpisu EHK, alebo podla smernic ES.
No a ja nemam v technicaku ani zmienku o spotrebe auta. V slovenskom technicaku ani nie je kolonka, kde by sa to udavalo
No a ja nemam v technicaku ani zmienku o spotrebe auta. V slovenskom technicaku ani nie je kolonka, kde by sa to udavalo
Opel Astra G 1,6 16V
no kopiu toho nemeckeho mam tiez a tam taktiez nic o spotrebe nie je napisane
no nic, budem sa drzat udajov od kolegu vyssie. ma ten isty motor, tak by to malo sediet.
ono aj v tom zakone je to tak blbo napisane. sak ale preto si moze potom zakony kazdy vykladat ako chce
Vdaka za rady
no nic, budem sa drzat udajov od kolegu vyssie. ma ten isty motor, tak by to malo sediet.
ono aj v tom zakone je to tak blbo napisane. sak ale preto si moze potom zakony kazdy vykladat ako chce
Vdaka za rady
Opel Astra G 1,6 16V
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- james11
- Kontaktovat uživatele:
mám to stejně tak mám auto dovezené z Německarychlyradim píše:já mám v techničáku 10.1/6.0/7.5
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Re: oficialna spotreba benzinu 1.6 16V
já mám ten samý motor a v TP je napsaná spotřeba dle metodiky EU 93/116 : 10,7/6,3/7,9 (město/mimo město/kombinace),skutečná spotřeba je přibližně asi 8,0-9,0 l(rád to občas přišlápnu),ale moc to neměřím,jezdím především na LPG.
ASTRA Caravan Comfort X16XEL 74 KW