Ahoj boys,
poraďte mi, jak mechanicky funguje ventil okamžitého tlaku, který je na konci benzínové rampy a v případě potřeby zvýší tlak benzínu na rampě.
Vede k němu podtlaková hadička, ale nevím, jak to funguje. Respektive, když ten ventil vyndám, tak tam není nic, co by mechanicky zavřelo vracečku do nádrže a tím zvýšilo tlak. Čili nevím, zda se v tom ventilu už někdo nehrabal a teď v něm třeba něco chybí ???
Nebo nemáte obrázek tohoto ventilu?
Díky
Jakub Zafia OPC
Ventil okamžitého tlaku
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ventil okamžitého tlaku
Je to redukční ventil tlaku paliva.Čerpadlo tlačí cca6atm a ventil udržuje tlak cca 3,5atm a zbytek jde do nádrže.Podtlak je tam pro jemnou korekci tlaku cca 0,5atm.
-
Ahoj Denny,
vim vim, ale mě jde o to, jak funguje mechanicky uvnitř? Respektive, jak poznám, že funguje, nebo nefunguje? Dá se nějak změřit funkčnost?
Díky
A jinak - zafira už jede
vim vim, ale mě jde o to, jak funguje mechanicky uvnitř? Respektive, jak poznám, že funguje, nebo nefunguje? Dá se nějak změřit funkčnost?
Díky
A jinak - zafira už jede
nahoď schéma, podumáme.
spíš bych si typnul že zvýší nebo sníží tlak ze strany ,, Pružiny" ale fakt jenom hádám.
změř si ten podtlak a zjistíš, je li to ono.
spíš bych si typnul že zvýší nebo sníží tlak ze strany ,, Pružiny" ale fakt jenom hádám.
změř si ten podtlak a zjistíš, je li to ono.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
Mno, mě jde hlavně o to, jak zjistit, zda ten regulační ventil funguje, nebo ne? Je na to nějakej postup, jak to změřit, zjistit??
Díky
Díky