poradte..
poradte..
cafte...
dnes som bol v autorizovanom servise (MaH BA) na tzv. zimnej prehliadke... kontroluju tam olej, vodu, svetla, tlmice, brzdy, atd... auto mám len chvilu tak ma zaujímajl hlavne ten test brzd... výsledok bol ze je vsetko ok (okrem baterky má 50%)...
ALE! zacalo mi svietit InSP.. tak som sa pýtal, že čo tam vsetko robia a kolko by to stálo... povedal mi vlastne
- to iste čo na tej zimnej prehliadke
- plus menia vsetky filtre (mam uz 127000km)
- plus ak treba rozvody
- plus zápis do RJ
- plus čo nájdu...
potom povedal sumu, že 16, alebo 17 tisíc Sk... skoro som padol na riť...
Moj názor je, že radšej si filtre vymením sám, na rozvody mám ešte čas, boli menené cca 80000km, ostatné mi vlastne už skontrolovali (podotýkam, že zimná prehliadka stála 250SK)... InSP si vynulujem...
Rád by som počul Váš názor... je niečo prečo by sa mi viacej oplatila Insp prehliadka?
dnes som bol v autorizovanom servise (MaH BA) na tzv. zimnej prehliadke... kontroluju tam olej, vodu, svetla, tlmice, brzdy, atd... auto mám len chvilu tak ma zaujímajl hlavne ten test brzd... výsledok bol ze je vsetko ok (okrem baterky má 50%)...
ALE! zacalo mi svietit InSP.. tak som sa pýtal, že čo tam vsetko robia a kolko by to stálo... povedal mi vlastne
- to iste čo na tej zimnej prehliadke
- plus menia vsetky filtre (mam uz 127000km)
- plus ak treba rozvody
- plus zápis do RJ
- plus čo nájdu...
potom povedal sumu, že 16, alebo 17 tisíc Sk... skoro som padol na riť...
Moj názor je, že radšej si filtre vymením sám, na rozvody mám ešte čas, boli menené cca 80000km, ostatné mi vlastne už skontrolovali (podotýkam, že zimná prehliadka stála 250SK)... InSP si vynulujem...
Rád by som počul Váš názor... je niečo prečo by sa mi viacej oplatila Insp prehliadka?
Astra X16SZR 3dv. 1999, Jubileum (zatial spokojný),
- Reklama
InSp
Nemusis sa bat... ak to spravis tak ako pises tak onic neprides.... ja to robim tak isto... do ziadneho opel servisu nechodim... kamos ma servis a krasne mi vsetko porobi za super ceny..... Autorizovanemu servisu by som nezveril ani bicykel.......
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Kluci Slovenští, jen k těm cenám u vás, jak jezdím pracovně k vám na Slovensko, tak mi začlo hučet pr.př. ložisko. Zavolal jsem si k mému servisákovi, řekl mi nějakých 4.500-5.000,- vč práce. Říkal jsem si, že mi to nedá, v Martine jezdím kolem Oplu, tak že se stavím a zjistím cenu tam. Přiznám se, že jsem počítal s nižší cenou jak u nás,vím, jak je to u vás s platy. Ale jak mi řekl tu sumu, tak se mi protočily panenky a vypotácel se z tama. Cena za ložisko s ABS 11.500,- Sk ,to je paleta.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
ale tvuj servisák ti nenabízel originál dílHany píše:Kluci Slovenští, jen k těm cenám u vás, jak jezdím pracovně k vám na Slovensko, tak mi začlo hučet pr.př. ložisko. Zavolal jsem si k mému servisákovi, řekl mi nějakých 4.500-5.000,- vč práce. Říkal jsem si, že mi to nedá, v Martine jezdím kolem Oplu, tak že se stavím a zjistím cenu tam. Přiznám se, že jsem počítal s nižší cenou jak u nás,vím, jak je to u vás s platy. Ale jak mi řekl tu sumu, tak se mi protočily panenky a vypotácel se z tama. Cena za ložisko s ABS 11.500,- Sk ,to je paleta.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jestli myslíte ABS náboj, tak ten jsem měl za čtyrku originál.Vojta píše:ale tvuj servisák ti nenabízel originál dílHany píše:Kluci Slovenští, jen k těm cenám u vás, jak jezdím pracovně k vám na Slovensko, tak mi začlo hučet pr.př. ložisko. Zavolal jsem si k mému servisákovi, řekl mi nějakých 4.500-5.000,- vč práce. Říkal jsem si, že mi to nedá, v Martine jezdím kolem Oplu, tak že se stavím a zjistím cenu tam. Přiznám se, že jsem počítal s nižší cenou jak u nás,vím, jak je to u vás s platy. Ale jak mi řekl tu sumu, tak se mi protočily panenky a vypotácel se z tama. Cena za ložisko s ABS 11.500,- Sk ,to je paleta.
Astra G coupe Z22SE
taky se vam stava,kdyz naberete kolem diru ze ABS zacne svitit ? Kdyz pak znova nastartujete a popojedete par metru,tak to zmizi...Je zajimave,ze kdyz couvate,tak to nezmizi,ale jakmile se rozjedete vpred,tak po par metrech samo zhasne,ja uz s tim pocitam a ani to uz neresim,jen chci vedet,jestli jste v tom take.
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli se dá sehnat jen ložisko,nebo je to komplet náboj, je fakt,že na tom Slovensku to byl kompletní náboj za těch 11.500,-wlcak píše:Jestli myslíte ABS náboj, tak ten jsem měl za čtyrku originál.Vojta píše:ale tvuj servisák ti nenabízel originál dílHany píše:Kluci Slovenští, jen k těm cenám u vás, jak jezdím pracovně k vám na Slovensko, tak mi začlo hučet pr.př. ložisko. Zavolal jsem si k mému servisákovi, řekl mi nějakých 4.500-5.000,- vč práce. Říkal jsem si, že mi to nedá, v Martine jezdím kolem Oplu, tak že se stavím a zjistím cenu tam. Přiznám se, že jsem počítal s nižší cenou jak u nás,vím, jak je to u vás s platy. Ale jak mi řekl tu sumu, tak se mi protočily panenky a vypotácel se z tama. Cena za ložisko s ABS 11.500,- Sk ,to je paleta.
Kde jsi to sehnal za tu 4.000,- ?
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Otázka v jakém je to stavu, domluva atd... S mým štěstím by mě došlo něco jiného a mohl bych to tak akorát vyhodit, to radši koupím tady byť za tu 4.000,- a mám jistotu, že to bude sedět. Toť takové ND kupovat na dálku, nevím.raadyjo píše:SFK náboj s čidlem na 5 díru se dá na Ebayi sehnat za 2800kč....bohužel jsem to zjistil taky až po tom, co jsem za něj vypláznul 4400kč
hany: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... bs+n%E1boj tady se podivej na fotku, mel jsem ho od znamyho z Pisku, jezdi pro dily do Nemecka.
Astra G coupe Z22SE
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel v jakém je to stavu z Ebay. Tak na fotce je to nové,i bych to vzal, ale já potřebuji pravé a hlavně 4 díru.wlcak píše:hany: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... bs+n%E1boj tady se podivej na fotku, mel jsem ho od znamyho z Pisku, jezdi pro dily do Nemecka.