Spolehlivost 1.6 16v
Spolehlivost 1.6 16v
Zajímá mě váše subjektivní hodnocení výše uvedeného motorů?
Hledal jsem něco na webu,ale nikde se nevěnuji ojetinám,tak jak to vnímáte vy?
Mám možnost koupit 2002,1.6 16v,120 tis.km-serviska.Cena 150.tis Kč.
Odrazuje mě např. vysoká spotřeba Oleje,respektive se mi zdá že todle auto jezdí na olej
P.s. 1.7 Dti mi utekla pod rukou,a potřebuji rychle vůz,předem dík za hodnocení.
Hledal jsem něco na webu,ale nikde se nevěnuji ojetinám,tak jak to vnímáte vy?
Mám možnost koupit 2002,1.6 16v,120 tis.km-serviska.Cena 150.tis Kč.
Odrazuje mě např. vysoká spotřeba Oleje,respektive se mi zdá že todle auto jezdí na olej
P.s. 1.7 Dti mi utekla pod rukou,a potřebuji rychle vůz,předem dík za hodnocení.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
http://autorecenze.cz/recenze-auta-opel ... f-2002.htm
mrkni sem mozna ti to trochu zlepsi obzory, ja mam taky 1,6 16v, taky 2002 rok, kdyz sem ji kupoval tak mela najeto 93000, ted mam 103 000 a za tu dobu sem dolejval 3x olej a jednou se menil komlet olej taky me strasili ze to zere volej ale nezere, chytil sem asi dobrej kus nebo nevim
mrkni sem mozna ti to trochu zlepsi obzory, ja mam taky 1,6 16v, taky 2002 rok, kdyz sem ji kupoval tak mela najeto 93000, ted mam 103 000 a za tu dobu sem dolejval 3x olej a jednou se menil komlet olej taky me strasili ze to zere volej ale nezere, chytil sem asi dobrej kus nebo nevim
ten odkaz-peknej hukotMiro.design píše:http://autorecenze.cz/recenze-auta-opel ... f-2002.htm
Značíná spotřeba oleje cca 2L na 100km, kolísavé otáčky motoru, neustálé drobné poruchy motoru.
tak todle je ze sféry scifi, asi chtěl napsat 2l/1000km nebo to byl nějakej zarytej koncerňák
tak todle je ze sféry scifi, asi chtěl napsat 2l/1000km nebo to byl nějakej zarytej koncerňák
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky 1.6 16V, model 2002 koupená 11/2001, když jsem ji koupil já (5/2006) měla najeto 74000km. Teď má asi 86000km a olej jsem dolíval jednou cca 3deci. Jinak žádný ani malý problém jsem s ní neměl. Možná mám štěstí.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
No tak to je stejně hukot.Andrew píše:Jinak autor se v připomínkách omluvil, je to skutečně 2l na 1000km.
Já mám taky Z16XE a papká 0,7 na 3000 km a přemýšlím že to raději kopnu do pryč.Nechce se mi do toho rvát prachy.Bral bych tak 0,5 na 10 tisíc.Ale jak to vidím tak to asi budu mít smůlu.Měl jsem si přeci jen vzít toho prasáta.A měl bych i sklopku klíč a modrý podsvícení po kterým tady většina touží.
Kámoš má Octávu TDI 66 KW 190 nalítaných a olej mu vydrží od výměny po výměnu a nedolívá ani deci.A to má interval 30 tis.
Lomikare,jestli já můžu ohodnotit od koncernu VW ruce pryč,diesly dělá určitě lepší,ale jestli se ti chce pořád spravovat dveře po vloupačce,měnit kliku,kupovat airbagy-co ti je někdo ukrade přes noc,tak běž do toho!!
Vím o čem mluvím,prodal jsem teď VW Golfa IV,a už si nikdy nic od tohoto koncernu nekoupim,jestli budu chtít něco lepšího tak pujdu do VOLVA.
P.s.každopádně zkus a uvidíš
Vím o čem mluvím,prodal jsem teď VW Golfa IV,a už si nikdy nic od tohoto koncernu nekoupim,jestli budu chtít něco lepšího tak pujdu do VOLVA.
P.s.každopádně zkus a uvidíš
Mám astru G 1.6 16V, rok 2003 - teď najeto 51 tkm, olej nežere, jinak interval výměny oleje mám taky 30 tkm - jezdím na nějakej opel longlife - ale 30 tkm ho tam určitě nenechám...nějak tomu nevěřím...Lomikar píše:No tak to je stejně hukot.Andrew píše:Jinak autor se v připomínkách omluvil, je to skutečně 2l na 1000km.
Já mám taky Z16XE a papká 0,7 na 3000 km a přemýšlím že to raději kopnu do pryč.Nechce se mi do toho rvát prachy.Bral bych tak 0,5 na 10 tisíc.Ale jak to vidím tak to asi budu mít smůlu.Měl jsem si přeci jen vzít toho prasáta.A měl bych i sklopku klíč a modrý podsvícení po kterým tady většina touží.
Kámoš má Octávu TDI 66 KW 190 nalítaných a olej mu vydrží od výměny po výměnu a nedolívá ani deci.A to má interval 30 tis.
Skoda 120L - Citroen ZX 1.4 - Ford Mondeo combi 1.8 16V - Opel Sintra 2.2 16V - Opel Astra G 1.6 16V
no nevim,ale ja by na nejaky lonlife oleje a tudis delsi vymeny vubec nespolehal.Radeji polosintetiku a vymenovat do 15tis. kmgiby píše:Mám astru G 1.6 16V, rok 2003 - teď najeto 51 tkm, olej nežere, jinak interval výměny oleje mám taky 30 tkm - jezdím na nějakej opel longlife - ale 30 tkm ho tam určitě nenechám...nějak tomu nevěřím...