Cukání při dojezdu
Cukání při dojezdu
Chlapi poraďte-Při každém rychlostním stupni,přesně při 1700 až 1800 otáčkách,když uberu plyn při dojíždění třeba ke křižovatce mi cuká motor.Když se dostanu pod 1700 tak to přestane.Kde je problém??Prosím poraďte.Dík.FCPetys.
- Reklama
Re: Cukání při dojezdu
V prvom rade by som ti odporucil, aby si uviedol aky motor je to.Predpokladam, ze to bude diesel (podla tych otacok) ale radsej to sem napis, aby sme vedeli reagovat. Moze to byt vela veci, co maju s tym suvis.FCPetys píše:Chlapi poraďte-Při každém rychlostním stupni,přesně při 1700 až 1800 otáčkách,když uberu plyn při dojíždění třeba ke křižovatce mi cuká motor.Když se dostanu pod 1700 tak to přestane.Kde je problém??Prosím poraďte.Dík.FCPetys.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Skoro žádná změna
Tak jsem je včera vyměnil,byly tam NGK-BKR 5 EK.
Já tam dal BOSCH-FLR 8 LDCU+,přesně jaké jsou uvedeny v knižce
Jak na to.No a skoro žádná změna.Tak nevím,nezbývá než zajed do servisu.Co vy na to chlopi???
Já tam dal BOSCH-FLR 8 LDCU+,přesně jaké jsou uvedeny v knižce
Jak na to.No a skoro žádná změna.Tak nevím,nezbývá než zajed do servisu.Co vy na to chlopi???
Naposledy upravil(a) FCPetys dne 18 úno 2006, 01:15, celkem upraveno 1 x.
Palivový filtr
Tu Astru mám teprve 1 měsíc.Byla dovezená z Německa a má najeto 79000 km.no už skoro 80000.Hned jsem vyměnil Olej projistotu a včera ty svíčky.Taky se chystám na Rozvoďák.Ten palivový filtr byl taky měněný kdoví kdy,teda jestli vůbec byl měněný.Vyměním ho a uvidí se.
Servisní knížku bohužel nemám.
Servisní knížku bohužel nemám.
Palivový filtr
Tak jsem ho dnes vyměnil a pořád to samé.Nezbývá než nechat zkontrolovat palivové čerpadlo a taky vstřikovací ventil.Nato ale moje síly nestačí.Valím do Servisu Chlopi.
Re: Gary
¨Gary píše:Vyčistit celou škrtící klapku!!!!
Gary,nenašel jsem postup v knížce"JAK NA TO".
Napiš mi jaký je postup při demontáži,vyčištění a montáži škrtící klapky.
Nebo to nechat Odborníkovi?
Rád bych si to opravil sám,pokud to není zas tak složité.
FCPetys