Přísady do olejů
Přísady do olejů
Nerad přidávám nové téma, ale pročetl jsem vše a nenašel nic o přípravcích typu PS 23 ,EKOLUBE TEFLON,LUBRIFILM METAL, MILITEC, FUCHS CFE, PM KERAMIC, SLICK 50. Nevěřím,že s některými přípravky nemáte žádné zkušenosti. Prosím, podělte se o zkušenosti. Dík.
ASTRA Z 1,6 XE 16V 74KW
- Reklama
Osobne mam zkusenost jen s Militecem v predchozi astre 1.7TDS. 2X jsem to daval do motoru pri vymene a moje pocity byly, ze chod byl o neco kultivovanejsi da-li se to o dieselu rict. Samozrejme nevylucuji psychologicky efekt, ale znam lidi co si to velmi chvali a stale to do motoru davaji. U Gecka uz nemam odvahu experimentovat s motorem.
Zajímavé počtení o přísadách, ale až někde od 4 stránky....
http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... hp?60485.0
http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... hp?60485.0
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
-
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní olej se všemi atesty a zkouškami zaručuje spolihlovost ve všech reálných typech provozu motoru. Netřeba ZÁZRAČNÉ mazače,urychlovače,benzínošetřiče...!! Viděl jsem na vlastní bulvy rozebranej motor (hyundai-ale i tak) po 150000km, jehož majitel po celou dobu používal ultrazázračnej SLICK 50. Ten motor byl zevnitř jakoby rozežranej, ne nějak moc, ale mechanik řikal že je to nějakej druh rzi. Není to vidět, není to slyšet, ale je to prej tou přísadou, jelikož se usazovala a byla agresivni. Ruce pryč, kvalitní olej přeci stačí...
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Tyto přísady mění některé vlastnosti oleje...tkže j odborníci nedoporučují....dwjte si tu práci a přečtěte si www.oleje.cz a pak se tady snad dlouho neoběví podobné téma jako....Aditiva do benzínu, aditiva do oleje, který olej je nejlepší apod.
2.0 16V