Dusil se,ani EGR ani zapalováni
Dusil se,ani EGR ani zapalováni
Tak jsem měl problém s mojí astřicí 1,4 16V,pořád se dusila a nejela,zkusil jsem vyměnit kde co,EGR,zapalovací rampu,klapku a kde jský čidla a stále žádná změna Takn už z ůnavy a zoufalosti jsem si opřel hlavu o air box a otůroval auto a ejhle,co čert nechtěl,řemenice se vlnila a vyklala jak stará bába na dickotéce.Sundal jsem kolo a plastový podběhy a že se mrknu na řemenici,byla volná.Nějakej borec předemnou ji neutáhl,tak jsem ji utáhl a skoro žádnej efekt,zabral jsem za ní a měla vůli 2cm do leva i doprava.Sundal jsem jí a co jsem neviděl,spodní rozvodové kolo mělo taky vůli,tak jsem sundal rozvody a vyndal ho,nádhera,Vyžvejkaný.Nejhorší bylo,že i drážka na klice byla též vyžvejkaná,tak co s tím.Hlava chytrá si poradila,vzal jsem COčko a drážku jemně zavařil a pakm skoro dvě hodiny frézkou vybrušoval novou drážku,koupil jsem rovnou nový rozvody vč.pumpy a gufera na kliku,na vrakáči sehnal řemenici a kolečko rozvodů zadělal a je po problému.
- Reklama
Re: Dusil se,ani EGR ani zapalováni
Smekám před Tvou šikovností . Ve stísněných prostorech, s ručním nářadím a na fotce to vypadá velmi dobře. Tak ať slouží a nezlobí.
Zafira99 1.8 16V Elegance