Benzin Shell-Jihlava
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Benzin Shell-Jihlava
Dneska jsem mluvil s chlápkem z Jihlavy. Má Astru 1.4,natankoval u Shellu v Jihlavě a pak skončil v servisu se svítící kontrolkou.Po výměně ŘJ za 3 dny to samé.Následovalo vycucnutí benzínu,ŘJ zpět a auto šlapalo jak švýcary.Jeden z šéfů tomuto celému velel a po dotazu jak věděl,že s novou ŘJ to bude blbnout taky,odpověděl,že ten den co přijel do servisu,viděl u jihlavské Shellky cizí cisternu(neShelláckou) jak dovezla benzín.Dotyčnému doporučil tankovat u OMW a od té doby cca 2 roky naprostý klid.To mi připomělo dávný průser Třebíčské Shellky s vodou v benzínu,pár aut to tenkrát odrovnalo. Já tam včera tankoval a ujel 50km bez problému.
Takže,pokud vám auto začne blbnout po návštěvě benzinky,už tam radši netankujte.A pořádné seřvání taky nebude na škodu+účet za opravu.
Takže,pokud vám auto začne blbnout po návštěvě benzinky,už tam radši netankujte.A pořádné seřvání taky nebude na škodu+účet za opravu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Reklama
Re: Benzin Shell-Jihlava
Možná by se to hodilo do tématu TADY
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Mojmec: No jenže ono není tak jednoduché dokázat benzince, že škodu způsobilo právě PHM od nich..
END
pokud nedojedes s hladovym okem a auto ti neklekne hned u stojanu...
Joker: Ani tak to není jednoduché, musíš nechat odebrat vzorky PHM, nechat si v odborném servise zjistit přesnou příčinu poruchy a na to mít i znalecký posudek.... Fakt to není jednoduché.
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
osobně tankuju JENOM v Jihlavě JENOM na Shellce už 4 roky (mimo dovče) a nemám žádný problém i s pumpařkama se znám osobně (stavujem se tam téměř denně ) a co vím měli problém jen s tupcema co mají na starosti obsluhovaný stojan benzín místo nafty atp.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
to Genius
jak jsem slyšel,tak jsem napsal
k té Třebíči: co ještě chcete za důkaz krom 1/4 nádrže vody ? leda by to ukecali na to,že tam zatekla v myčce nebo za deště.
Tohle jsou jenom zkušenosti pár let staré.Osobně je mi to fuk,protože LPG !!
Taky je různá kvalita plynu,ale rozhodně mi to vždycky jelo,někdy líp,někdy hůř.Ale rozhodně se nebojím toho,že by mi auto někde zastavilo díky špatnému palivu.A i kdyby nááááhodou,tak přepnu na kvalitní benzín a jedu dál.
jak jsem slyšel,tak jsem napsal
k té Třebíči: co ještě chcete za důkaz krom 1/4 nádrže vody ? leda by to ukecali na to,že tam zatekla v myčce nebo za deště.
Tohle jsou jenom zkušenosti pár let staré.Osobně je mi to fuk,protože LPG !!
Taky je různá kvalita plynu,ale rozhodně mi to vždycky jelo,někdy líp,někdy hůř.Ale rozhodně se nebojím toho,že by mi auto někde zastavilo díky špatnému palivu.A i kdyby nááááhodou,tak přepnu na kvalitní benzín a jedu dál.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
- vasekpetr1
No já se teda moc po benzinkách nekoukám, nejvíc beru na Wimmsu v lese u Studence, občas vedle Meteoru u komína nebo v Červené hospodě u Slona, ale nepamatuji se, že bych měl s Naturalem nějaký problém. Moje Astřice sbaští cokoliv . Slibuji jí, že někdy po výplatě zkusím vzít něco výživnějšího(stovkový natural), aby jí chutnalo.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Taktiež som mal podobnú skusenosť so Shell v Košiciach na Alejovej, síce je to už dávno, auto mi ale chodilo na tri valce, niekedy na dva.
Skončil som v servise, odvtedy - OMV a no problemo.
Pred dvoma dňami som natankoval 100 oktánov ("libové masíčko") . Zvýšil sa výkon mojej 1,4 , ale aj spotreba asi o pol litra .
Skončil som v servise, odvtedy - OMV a no problemo.
Pred dvoma dňami som natankoval 100 oktánov ("libové masíčko") . Zvýšil sa výkon mojej 1,4 , ale aj spotreba asi o pol litra .
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.