sání na Z22SE
sání na Z22SE
Dobrý den. Mám pár dní Bertone 2.2 16V a mám na ní přímé sání. Je na místě původního sání, vlevo (pohled na motor). Neni to nijak odstíněné od motoru a saje si to jen horký vzduch z motorového prostoru.
Chtěl bych tímto poprosit někoho, nejlépe se stejným motorem, kdo má přímé sání řešené lepším způsobem, aby mi alespon poslal pár fotek, odkazů na fotky či stránky, abych věděl, jak to pořešit líp.
Děkuji moc.
Chtěl bych tímto poprosit někoho, nejlépe se stejným motorem, kdo má přímé sání řešené lepším způsobem, aby mi alespon poslal pár fotek, odkazů na fotky či stránky, abych věděl, jak to pořešit líp.
Děkuji moc.
- Reklama
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Re: sání na Z22SE
skus sa spytat brhyho on ma rovnaky motor
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Kontaktovat uživatele:
odstineni sa da urobit jedine ze si ho spravis sam klasika ucko z dovodu ze siska sa nezmesti do povodneho airboxu popripade druha moznost kupis si zatvoreny kit priameho saniea od BMC nazov ma CDA carbon dynamic airbox ale cena je okolo 9kacek takze jedine ak chces usetrit spravit si vlastny domcek alebo si spravit uzatvoreny kuzel okolo sania posli foto ako to mas spravene
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
brhy to ma snad skoro tak isto ak sa nemylim
![Obrázek](https://www.astra-g.cz/forum/download/file.php?id=3484&mode=view)
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
aha... No já chci, aby mi to sálo chladnější vzduch a ne ten horký z motoru, ale co jsem se díval, tak to bude problém... u přední masky je málo místa (rozvody, hadice, světlo...).
zase take kriticke to nie je, teply vzduch mozno saje ked stojis a sala z rozohriateho motora teplo, za jazdy ti cez masku taha chladnejsi vzduch a pod kapotou ten vzduch nestoji potom. Velke zlepsenie po zakrytovani necakaj, skor by som to videl ako zlepsenie bezpecnosti aby po zastaveni tam nesalalo take teplo priamo na filter.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
idealne je spravit si nejaky vacsi privod od masky smerom k filtru cez trubicu
-
- Kontaktovat uživatele:
nie najlepsie riesenie vlozit tam povodny airbox a je pokoj popripade kupit ten BMC CDA co je uzavrety vtedy ti nic nesaje takto otvorene to saje teplo aj za jazdy pretoze cez masku sa tam velavzduch nedostane pretoze je v urovni chladica a vystuhy cize jedine cez nasavanie ja tam mam nasavanie z vectry C opc ale chcem to neako zabalit takze asi spravime carbonovy obal na sisku cize taky valec ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Děkuji Vám za tipy;). Asi padne volba na to kryté sání a k tomu přívod vzduchu od nárazníku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Caues, ukazal bych ti jak to mam poreseny ja ale nevim jestli mam fotku motoru v kompu, kdyz to napisu slovne tak mam saci hadici za tahokovem na masce kapoty ktera vede pod vzduchovej filtr kterej mam stejne ulozenej jako ty...bertonez píše:Děkuji Vám za tipy;). Asi padne volba na to kryté sání a k tomu přívod vzduchu od nárazníku.
No já jsem původní sání otočil o 180 stupnu. Přikoupil jsem pár trubek, nějaké rovné, jiné ohnuté. Filtr je ted pod baterkou v místě nárazníku, u Z22SE jedinné rozumné místo, jak dostat filtr bez bolesti dolů. A filtr zůstává studený a vzduch v něm taky.
-
- Kontaktovat uživatele:
ale vznika tam dlhsia cesta vzduchu ku klapke a v dosledku toho sa ten vzduch aj tak otepli
naj riesenie nehat na povodnom mieste a jazdit bez svetla![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
naj riesenie nehat na povodnom mieste a jazdit bez svetla
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)