Benzin - Vymena palivoveho filtru
-
- Kontaktovat uživatele:
Benzin - Vymena palivoveho filtru
Hoi borci, kde je palivovy filtr samozrejme vim, chci se jen zeptat na par malickosti. Za prve, potece benzin kdyz jej budu menit (myslim si ze jo, ale obcas jsem byl z odpovedi prekvapen). Dale pri vymene mam trochu obavu z tech plastovych zacvakavatek. Jak je lze rozpojit s zadnym nebo co nejmensim poskozenim. Existuje tam nejaky figl?? Pristup ze spodu budu mit, ale ptam se na postup.
PS: Kdyz jsem pouzil funkci hledat, tak tu byly odkazy hlavne na diesel.
PS: Kdyz jsem pouzil funkci hledat, tak tu byly odkazy hlavne na diesel.
- Reklama
Re: Benzin - Vymena palivoveho filtru
sewas. benzim potecie len ten, co je vo filtry. nic viac. a nachadza sa vlavo vzadu za prahom, je to blizko nadrze.to ho uvidis.taky valcek. tie spony by mali ist bez problemov. uvidis a pochopis ako na to. mozes ich dat naspat, ale pri filtry by si mal mat nove. mna najviac potrapila ta objimka, co ho drzi.je plastova a stahuje sa skrutkov. ta bola hrdzava a riadne za... v tom plaste. hadam, ze wd-40 neodolala.
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
ja mam iny dotaz.
co som sa pytal ludi, tak mi povedali ze na benzine sa nemusi menit filter vobec. mal by vydrzat. ze sa meni iba na diesle. i ked nic nepokazim ked ho vymenim
ale po akom case by ste mi ho odporucali menit. mam 130 tis. nabehane a auto ma 10 rokov. ci bol meneny???
dik za radu
co som sa pytal ludi, tak mi povedali ze na benzine sa nemusi menit filter vobec. mal by vydrzat. ze sa meni iba na diesle. i ked nic nepokazim ked ho vymenim
ale po akom case by ste mi ho odporucali menit. mam 130 tis. nabehane a auto ma 10 rokov. ci bol meneny???
dik za radu
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
ked uz nic ine, tak prehrdzavie. ale aj benzin ma v sebe isty sajrajt, takze vymena kazdych 20tis nezatazi ziadnu penazenku.
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Nevím,kterej magor ti nakukal,že se palivák na benzínu nemění.Servisní interval výměny je dle TIS 30000km.Nasbírá se tam kde co a pak se zničí čerpadlo v nádrži,protože musí nepřiměřeně tlačit.
Ja mam podla servisnej knizky vymenu kazdych 60000km alebo 4 roky.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja menim pro jistotu po koupi auta.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No,na náš benzínlangdon2 píše:Ja mam podla servisnej knizky vymenu kazdych 60000km alebo 4 roky.
Na 30000km není 300,-Kč až taková položka .No ale když je ušetříš ,tak najedeš o 120km víc
Ako hned pri kupe som to vymenil.....30000 je uz zamnou....takze vymenit? Hm, hej, neni to drahe....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Jak napsal už denny, rozhodně měnit max. po 30tis. Sami dobře víte co se tu dá natankovat.... A než mít zbytečné problémy, opravdu to není velká položka a práce na čtvrt hoďky.
END
Jo Herry,tak ta výměna je fakt oříšek.Já jsem to měnil taky po koupi a abych ti řekl,tak to bylo něco.Trápil jsem se s tím asi tu hodinu a pak se mi to povedlo.No hrál jsem si se dvěma šroubováky a všelijak jsem to páčil a pak to z těch zobáčků vyskočilo.Jo jinak nějaká troška benzínu vyteče,ale jenom troška No chce to trochu vůle a pevných nervů,které jsou fakt potřeba a pak se to povede.Já u toho nadával sprostě a přemýšlel jsem,kde mohli soudruzi z NDR udělat chybu.No ale povedlo se a jsem zvědavý,jak u toho budu maturovat až ho budu opět měnit.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se muze stat kdyz se nevymeni? Chystam se na vymenu taky konecne, od koupi mi ho asi nikdo nemenil a 50t uz mam na aute najeto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Máš to o pár příspěvků výše napsané od dennyho, nadměrně namáháš palivové čerpadlo v nádrži, a může se spálit.
END
proti sobě zmáčkneš dva zobáčky a stačí ti na to dva slabší šroubováčky a ono se to vycvakne
astra G 1,6 16v XE 2002