LAMBDA SONDA ZA KATALYZATOROM
-
- Kontaktovat uživatele:
LAMBDA SONDA ZA KATALYZATOROM
chalani vie mi niekto povedat aky je nutny dat odpor na sondu za katalyzatorom ani neukazovala zle hodnoty ked tam nebude Kat ????
- Reklama
Re: LAMBDA SONDA ZA KATALYZATOROM
čoveče..já taky nemám kat a žádný odpor tam nemám ale ten odpor by mě zajímal..páč mi svítí kontrolka emisí kvůli tomu...už jsem se ji ale naučil ignorovat
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
sak prave kvoli tomu aby to nevyhodnocovalo zle udaje a tym padom RJ bude davat ine hodnoty a nebude vstrekovat dobru zmes
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Musíš dát takový,aby hláška do ř.j. byla 0,435 V.A vyhřívací článek zachovat!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
tam je aj vyhrievaci clanok ??? a v ktorel lambde to je v prednej ci zadnej ??? lebo mne sa jedna o zadnu lambdu predpokladam ze ked bude prec kat tak predna lambda bude vykazovat normalne hodnoty ako predtym
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Článek je v obou.Dva bílé vodiče. .Šedý je kostra a černý signál do ř.j.
-
- Kontaktovat uživatele:
no doprdele to bude zase porod zas som si peknu volovinu vymyslel inac denny ako to je so sport katmy 200kovymi urcenymi presne na moj motor myslis ze tam budu aj tie lambdy popripade povodne budu ukazovat dobre ?? alebo to bude svietit jak kolotoc. jedna sa o zvody a kat od Lexmaulu na motor z22se
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No,to jsem nezkoušel,ale jestliže kat "pobere "výfukové plyny tak,aby zadní sonda hlásila "emise OK",tak se nic nerozsvítí.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak musim asi skusat len ako utobit ten odpor na lambde aby to bolo vsetko ok takze to vyzera ze odpor aj s tym vyhrievanim musim doriesit aj pred katom na tej lambde ze ?
No s tou směsí nevím - to se řídí podle té první lambdy ne? Mi se nezdá že bych měl nějakou špatnou směs..ani na spotřebě ani na výkonu..jen mi prostě svítí kontrolka.brhy píše:sak prave kvoli tomu aby to nevyhodnocovalo zle udaje a tym padom RJ bude davat ine hodnoty a nebude vstrekovat dobru zmes
Pokud se ale budeš zbavovat toho origo katu, tak ho beru
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
nic nedostanes podla mna vyhdnocuje ten stav az posledna lambda co by vyhodnocovala prva ked je pred katalyzatorom ??? az ta druha vyhodnocuje tie vyfukove plyny a podla toho riadi RJ
Prvá zmes a druhá kontroluje účinnosť katalizátora.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Přesně, první určuje směs, druhá pouze kontroluje kat. Na ní může být libovolný signál, pouze nesmí kopírovat signál té první, v ten moment vyskočí hláška o účinnosti katalyzátoru. Jaký odpor netuším, možná jakýkoliv aby se jen změnili hodnoty. Ale netuším jestli to bude stačit na ošálení jednotky
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to
-
- Kontaktovat uživatele:
otazka na tych co tomu rozumeju a maju skusenosti aky je moc dolezity katalyzator na mojom aute ?? hrozi po vybrati spalenie ventilov ci nie ???