Voda v prostoru svíčky
Voda v prostoru svíčky
Při výměně svíček se mi objevila voda v prostoru kde je svíčka. Mám Opel Astra coupe Bertone 2.2i. Prosím o rada co se tam pokazilo. Jestli stačí rozdělat a přetěsnit nebo musím začít shánět hlavu.
Naposledy upravil(a) salimun dne 26 kvě 2009, 15:05, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra coupé Bertone 2.2i
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Voda v prostoru svíčky
Nemyl jsi motor?Jestli ti nenatekla voda pod to plastové víko a pod zapalovací lištu...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Voda v prostoru svíčky
Ne nic nemyl. Jen jsem vyměnil svíčku a najednou je tam voda.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
A hodně vody,nebo pár kapek-jestli se ti tam nesrazila vlhkost,jinak pak asi micro dirka v hlavě...Ještě počkej,poradí ti větší znalci (denny atd)
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Voda v prostoru svíčky
Prostor kde je svíčka je uplně celý zalitý vodou. Vyměnil jsem svíčku s citem dotáhl. Auto mám koupené týden. Tak přemýšlím,že jim to půjdu reklamovat do autobazaru.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Znám tento problém s bazarama-skrytá závada,se hodně modli,at jsou solidní,jinak z 99% tě odpálí s větou,že jsis koupil auto,které je jeté a vyzkoušel sis ho,pak taky podepíšeš ty papíry,kde píšou,že auto je jeté a má závady-je to tak šikovně napsané,že když to pročteš,tak bys řekl,že kupuječ vrak!
Jinak pokud by tam byla dírka-tak hliník se dá zavařit,pokud nemá v sobě příměs zinku atd.!
Jinak pokud by tam byla dírka-tak hliník se dá zavařit,pokud nemá v sobě příměs zinku atd.!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Voda v prostoru svíčky
Taky to vidím na ten autobazar,že mám smůlu. Jen toto je věc,kterou rozhodně sám neopravím.
A ta voda tam byla před výměnou svíček nebo se objevila až po výměně? Jestli před, tak to mohl být umytý před prodejem.
Doporučuju vysušit a kontrolovat, pokud se tam objeví voda znova tak řešit.
Záruku máš ze zákona 6 měsíců.
Doporučuju vysušit a kontrolovat, pokud se tam objeví voda znova tak řešit.
Záruku máš ze zákona 6 měsíců.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
Voda v prostoru svíčky
Před výměnou tam voda nebyla.Dnes mi přísli nové svíčky. Tak jsem je vyměnil a u poslední co jsem utáhl tak tam začala natíkat voda. Takže si myslím, že tam asi něco prasklo v hlavě. Svičky jsem dotáhl s citem. Není to mé první auto a svičky jsem mnohokrát měnil na jiných autech. Na tomto to bylo poprvé.
Tak jedině reklamovat.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
Voda v prostoru svíčky
Už se stalo, volal jsem do bazaru. Dají to reklamačnímu techniku, který se mi ozve.
Voda v prostoru svíčky
Reklamační technik se ozval. Že to nikdy nikdy nezažil,aby byla voda v prostoru svičky. Dopuručil mi auto dát do servisu,až to někdo v servisu rozdělát tak prý mám zavolat a dojedou se podívat.
No doufej,že to bude solidní bazar a nevykašlou se na tebe.No nevím,já bych jim řekl,že s tím nikam nepojedu a závadu ať si řeší sami.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Voda v prostoru svíčky
Bazar je neoblomný a nevím jak je mám donutit sem dojet. To mám smůlu. Buď někdo poradí nebo budu muset v Berouně hledat servis.
No já bych jím zkusil pohrozit buď televizí a nebo nějakou obchodní inspekcí.Za zkoušku nic nedáš.Není to věc za kačku,co sis koupil a oni by problém měli řešit.Popř.bych se s někým poradil,jestli máš nějaké právo vůči této vadě.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL