Vadná váha vduchu a emise
Vadná váha vduchu a emise
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli projdu emisema s vadnou váhou vzduchu? Svítí mi kontrolka motoru a motor je v nouzovém režimu. Už mi končí technická i emise a objednanou váhu naše česká pošta (tímto jí vřele děkuji ) poslala do úplně jiného města, takže teď budu čekat než jí zase doveze ke mě a potřeboval bych už tu technickou udělat..
Dík za odpovědi Petr
chtěl bych se zeptat, jestli projdu emisema s vadnou váhou vzduchu? Svítí mi kontrolka motoru a motor je v nouzovém režimu. Už mi končí technická i emise a objednanou váhu naše česká pošta (tímto jí vřele děkuji ) poslala do úplně jiného města, takže teď budu čekat než jí zase doveze ke mě a potřeboval bych už tu technickou udělat..
Dík za odpovědi Petr
Astra G Caravan 1.8 16V r.v.98
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vadná váha vduchu a emise
Zkus to a uvidíš,unás tady na emisích bys prošel.Já mám už 10 let starej kat a ani se neptej kolik mám najeto a perošel jsem,přitom se říká,že kat má životnost 100tis km.Měl jsem i u lambdy upadlej ten krytík,co je přímo na ní,sice makala-chybu to neházelo,dva roky jsem takhle jezdil a v poho,nedávno jsem prošel emisema,ted po výměně svodů mám jinou lambdu.
Myslíš váhu vzduchu,nebo kyslíkové čidlo?
Myslíš váhu vzduchu,nebo kyslíkové čidlo?
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Myslím váhu vzduchu. Funguje mi čidlo teploty nasávaného vzduchu, ale je přerušená váha vzduchu.
Mě šlo hlavně o to, jestli se v nouzovém režimu nezvyšují emise. Aby se nestalo, že neprojdu jenom kvůli zvýšené hladině, která těsně přešvihla limity. Taky nevím, jestli se musím vejít do všeobecných limitů nebo jsou limity pro konkrétní typ auta (nebo motoru).
Na tu váhu čekám už týden..
15.4. jí pošta přijala, pak jí doručila na adresu odesilatele, takže to odesilatel reklamoval a od 20.4. je zásilka přepravována z Prahy do Dubí - zatím nedorazila.. Je to na prášky..
Mě šlo hlavně o to, jestli se v nouzovém režimu nezvyšují emise. Aby se nestalo, že neprojdu jenom kvůli zvýšené hladině, která těsně přešvihla limity. Taky nevím, jestli se musím vejít do všeobecných limitů nebo jsou limity pro konkrétní typ auta (nebo motoru).
Na tu váhu čekám už týden..
15.4. jí pošta přijala, pak jí doručila na adresu odesilatele, takže to odesilatel reklamoval a od 20.4. je zásilka přepravována z Prahy do Dubí - zatím nedorazila.. Je to na prášky..
Česká pošta.... to radší nebudu komentovat. Jednomu členovi odsud posílám, vše nadvakrát, taky se mi to poprvé vždy vrátí, podruhé to trvá cca 10-14dní a doručí to...
Emise jsou na konkrétní auto, ne nějaké uni. Teda správně to tak má být... A v nouzovém režimu nemáš nic špatně, to emisema projdeš, ale vzhledem k tomu, že pokud nemáš známé, tak seměří i při zvýšených otáčkách a tobě nepůjdou ty zvýšené díky nouzovému režimu, tak nevím jestli tě pustí.
Emise jsou na konkrétní auto, ne nějaké uni. Teda správně to tak má být... A v nouzovém režimu nemáš nic špatně, to emisema projdeš, ale vzhledem k tomu, že pokud nemáš známé, tak seměří i při zvýšených otáčkách a tobě nepůjdou ty zvýšené díky nouzovému režimu, tak nevím jestli tě pustí.
END
Ty zvýšený otáčky by neměl být problém. Zkoušel jsem to do 4,5 tisíce a normálně to šlo, takže pokud to nemíní zkoušet při 6 tisících, tak by to mělo projít normálně.
Ad pošta:
Informace o zásilce:
Zásilka podána dne 15.04.2009 na poště 10007 - Praha 107.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště 14000 - Praha 4 k doručení.
Zásilka doručována dne 17.04.2009 poštou 14000 - Praha 4.
Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 17.04.2009 uložena na poště 14018 - Praha 418.
Zásilka dne 20.04.2009 vrácena do přepravy - překážka na straně adresáta.
A to, že dopravujou balík z jedný strany Prahy na druhou 2 dny, je taky úžasnej výkon.. Z normálních měst to trvá 1-2 dny přes celou republiku..
Takže teď pořád ještě čekám, až bude zásilka dopravena k dodací poště..
Ad pošta:
Informace o zásilce:
Zásilka podána dne 15.04.2009 na poště 10007 - Praha 107.
Zásilka připravována na dodací poště 14000 - Praha 4 k doručení.
Zásilka doručována dne 17.04.2009 poštou 14000 - Praha 4.
Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 17.04.2009 uložena na poště 14018 - Praha 418.
Zásilka dne 20.04.2009 vrácena do přepravy - překážka na straně adresáta.
A to, že dopravujou balík z jedný strany Prahy na druhou 2 dny, je taky úžasnej výkon.. Z normálních měst to trvá 1-2 dny přes celou republiku..
Takže teď pořád ještě čekám, až bude zásilka dopravena k dodací poště..
Naposledy upravil(a) Dragon dne 22 dub 2009, 11:36, celkem upraveno 1 x.
Tak to jde i v nouzovém režimu bez problémů. Takže myslíš, že s tím můžu na ty emise jít?
No tak u nas sa meraju emisie pri maximalnych otackach.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Jo, neboj se toho.
Langdon: tady už ne, měří při volnoběhu a pak na pár vteřin na těch zvýšených. Je to daný i na protokolu, že jen zvýšené otáčky. Kdyby mi tam na neutrál točil auto d omezovače, tak ho asi zabiju....
Langdon: tady už ne, měří při volnoběhu a pak na pár vteřin na těch zvýšených. Je to daný i na protokolu, že jen zvýšené otáčky. Kdyby mi tam na neutrál točil auto d omezovače, tak ho asi zabiju....
END
nedávno jsem otvíral staré protokoly z emisí (troje) a byly tam dvě měření volnoběh a 2800 ot.min-1.
heh OT.min-1 to by se tady mohlo u některých taky měřit kolik napíšou OT za minutu
heh OT.min-1 to by se tady mohlo u některých taky měřit kolik napíšou OT za minutu
Hmm, no ja neviem..Mne naposledy merali pri max. otackach....To jest cca 6500. Tiez mi az pot tiekol po cele....
A nebyl jsi ve skryté kameře?
Nie nebol....
Napr u nas v Motojase co je zastupca SKODY, ti daju este podpisat papier, ze keby sa ti pri maximalnych otackach pretrhne rozvodovy remen, ze oni za to nenesu zodpovednost.
Prohlížel jsem internet a i u nás i naslovensku je to volnoběh a zvýšené otáčky (to jest 2500 - 3000). Asi se tam u Vás dobře baví