Po vymene rozvodov nestartuje.
-
- Kontaktovat uživatele:
Po vymene rozvodov nestartuje.
Zdravim vsetkych. Mam taky problem ze astricka po vymene rozvodov (rozvodovy remen a remenica) nechce nastartovat. Baterka toci ale motor nenaskoci. Rozvody sa menili kvoli slabemu klepaniu ktory vychadzal z ich priestoru. Taky slaby klepavy zvuk meniaci intenzitu podla vysky otacok. Vsetky kladky aj rozvodovy remen a vodna pumpa boli menene taktiez pred 20 000 km. No a kedze astricka nechce nastartovat neviem ani ci sa ten klepavy zvuk odstranil. Pred menenim rozvodov astra startovala a slapala uplne bezchybne.Takze prosim ak niekto mate tip preco nechce motor naskocit, prosim dajte vediet. Dopredu dakujem...
- Reklama
Re: Po vymene rozvodov nestartuje.
Co takhle typ motoru a kdo to dělal? Pokud nestartuje od výměny, tak je špatně nasazeno/nastaveno...
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jaký máš motor?Kdo to dělal,ten to zprasil.Vem ho latí po palici.
Zkontroluj čidla na vačce a na klice. Taky řemenici na klice, jestli ji někdo špatně nenasadil.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Motor: benzin, 1.4 16V
Rok vyroby 1999
No cely priebeh bol asi taky ze auto som kupil na konci leta (130000km najazdene) s tym ze rozvody (rozvodovy remen, kladky a vodna pumpa) boli menene predoslim majitelom pri 120000km. S astrickou som jazdil bez problemov az doteraz ked sa z motorovej casti zacalo ozyvat take slabe klepanie meniace intenzitu podla otacok motora. Tak som teda auto odniesol znamemu mechanikovi ktory prekontroloval vsetko az sa dostal ku rozvodovemu remenu a zistil ze je poskodeny, a ze jako keby boli na nom zodrane 3 zuby. Taktiez ked odtahoval temenicu isla straane tazko dole. Tak ho teda vymenil no pri odstranovani remenice zistil ze nebola predoslim majitelom asi dobre nasadena pretoze bola ako keby nakrivo a to mohlo sposobit poskodenie remena. Tak som 5 dni cakal pokial dosla na sklad remenica. Dnes ju tam nahodil spolu s novym rozvodovym remenom, no a jak som uz pisal vyssie astricka nechce naskocit. Takze zajtra mu ma dojst znamy ktory ju napichne na pocitac a snat nieco zistia. Ale este skor som chcel popytat tu na fore ci nema dakto tip na odstranenie zavady. Za akukolvek radu vopred dakujem.
Rok vyroby 1999
No cely priebeh bol asi taky ze auto som kupil na konci leta (130000km najazdene) s tym ze rozvody (rozvodovy remen, kladky a vodna pumpa) boli menene predoslim majitelom pri 120000km. S astrickou som jazdil bez problemov az doteraz ked sa z motorovej casti zacalo ozyvat take slabe klepanie meniace intenzitu podla otacok motora. Tak som teda auto odniesol znamemu mechanikovi ktory prekontroloval vsetko az sa dostal ku rozvodovemu remenu a zistil ze je poskodeny, a ze jako keby boli na nom zodrane 3 zuby. Taktiez ked odtahoval temenicu isla straane tazko dole. Tak ho teda vymenil no pri odstranovani remenice zistil ze nebola predoslim majitelom asi dobre nasadena pretoze bola ako keby nakrivo a to mohlo sposobit poskodenie remena. Tak som 5 dni cakal pokial dosla na sklad remenica. Dnes ju tam nahodil spolu s novym rozvodovym remenom, no a jak som uz pisal vyssie astricka nechce naskocit. Takze zajtra mu ma dojst znamy ktory ju napichne na pocitac a snat nieco zistia. Ale este skor som chcel popytat tu na fore ci nema dakto tip na odstranenie zavady. Za akukolvek radu vopred dakujem.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Řemenice je opravdu na ten typ motoru?
Musí mít na sobě po obvodu zuby a jeden chybí-to je vztažná značka pro OT čidlo.
Jen moc nerozumím tvému vysvětlení o zubech na řemenu.To ti na rozvodovém řemenu seklo zuby?Nebo hovoříš o mikrořemenu/drážkovém/?
Musí mít na sobě po obvodu zuby a jeden chybí-to je vztažná značka pro OT čidlo.
Jen moc nerozumím tvému vysvětlení o zubech na řemenu.To ti na rozvodovém řemenu seklo zuby?Nebo hovoříš o mikrořemenu/drážkovém/?
-
- Kontaktovat uživatele:
No s tym remenom len pisem to co mi chlapik povedal ked som s nim volal, ze remen mal akoby zodrate 3 zuby. Do aut sa moc mevyznam tak len pisem co mi bolo povedane. vlastne najprv vymenil remen a uz vtedy to neslo nastartovat a potom si vsimol ze predoslim majitelom bola akosi zle nahodena remenica (ze preto isla aj tak tazko dole a preto bol aj remen zniceny). Tak objednal teda novu remenicu (nechal som mu technicak tak snat objednal spravnu) no dnes ked bola remenica aj remen nahodene taktiez to neslo nastartovat. Palivo zevraj dava to kontroloval. Ako som uz pisla astra predtym slapala bezproblemovo a az teraz sa prvykrat vyskytlo daco take ze nejde nastarovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
I já si myslím, že soudruh mechanik někde udělal chybu a není to dobře seřízené. Bez ohledu na to, jestli někde něco klepe nebo ne, musí nastartovat. Stejně, jako to startovalo před výměnou.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
No přesně, čemuž by odpovídal můj tip. Ještě se to nepotká, ale už to prostě nenastartuje...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
To je právě rozdíl několika zubů. Jednou jsem to řešil. O tři zuby to nic nedělalo, o dva to sice chytlo, ale strašně to škytalo a klepalo a nešlo to do otáček, o jeden to bylo lepší, ale pořád to klepalo. Což mě tak napadá, že to by mohl být úplně původní problém, jak psal. Jestli měl na řemenu otrhané zuby, tak to klidně mohlo o jeden přeskočit a klepat. Ale to by musel mít pryč víc zubů, než tři, jak psal. Na passatu mi o jeden přeskočil, ale chybělo jich 9.
O nás
O nás
JJ, taky mám osobní zkušenost... První rozvody co jsem dělal pohoda, druhý jsem si přesadil o 2 zuby. Od tý doby si to sakra hlídám a používám X na fixaci vaček...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak i já. První rozvody jsem si úplně rozhodil a pak to řešil a dolaďoval do pozdních nočních hodin. Od té doby si dávám sakra pozor. Ale teď už si spíš nechávám všechno dělat. Nemám moc čas a když je, jsem línej.
O nás
O nás
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak som dnes rano volal s mechanikom a uistil ma ze ANO rozvodovy remen nasadil spravne (viac krat to pre istotu kontroloval), ze toho sa nemam bat ze ich uz vela krat robil. Taktiez dnes vyresetoval pocitac, skontroloval pre istotu aj bateriu a aj ta je OK no a astricka stale nechce nastartovat. Poznamenal este ze to slabe klepanie z oblasti motora (ktore bolo vlastne cele dovodom opravy) bolo kvoli tomu ze rozvodovy remen mal zodrate 4 zuby a preto o jeden zub preskocil (myslim ze to tu niekto vyssie spominal). Ide este skontrolovat cidla na vacke a kluke a tiez nechape preco to nechce naskocit kedze po sravnej vymene rozvodov nieje dovod aby predtym bezproblemove auto nehcelo startovat.