Motor zhasne!! POMOC
Motor zhasne!! POMOC
kto mi pomoze??? Pokial ja auto studene, vsetko v poriadku.. ako nahle sa zohreje sklbne s nim, rozsvieti sa kontrolka "traction control" a cca po pol minute mi skape motor a rozsvieti sa kontrolka chladiacej sustavy a zapne sa ventilator. Motor nejde nastartovat pokial auto trosku nevychladne..po nastartovani a zohriati opat zhasne! Diagnostika hovorila ze cidlo teploty nedava kontakt..tak som ho vymenil aj s termostatom a vsak problem sa opakoval!!Aj kable cidla som premeral ci nie su pretrhnute, vsetko v poriadku..tak uz neviem... Diky za kazdu radu!!!! Opel Astra 1.8 16V " X18XE " rv. 99
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- Reklama
Re: Motor zhasne!! POMOC
A po výměně napsala i diagnostika znova čidlo, nebo pak už jsi na ní nebyl??
END
Kontroloval si aj kontakty (piny) v konetkoroch?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
ano kable som premeral vsetko v poriadku
Moja Astra G....
Moja Astra G....
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Je určitě potřeba přes skutečné hodnoty sledovat chování vozu.Bez dalšího měření nelze moc radit.Prosté vyčtení paměti závad je zcela na ho..no.Můžou být přerušené vodiče do řídící jednotky nebo taky může jednotka blbě vyhodnocovat signál čidla.
Když to bylo na diag,tak by mě taky zajímal zaznamenáný chyb kód ABS/TC.
Opravdu bez měření systémem pokus-omyl je blbost.
Když to bylo na diag,tak by mě taky zajímal zaznamenáný chyb kód ABS/TC.
Opravdu bez měření systémem pokus-omyl je blbost.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jo a taky mi nesedí typ motoru X18XE?????
Spíš X18XE1,pak je tam simtec 70/největší zlobil/.S ním to fakt bez měření přímých hodnot není jednoduché.Jestli tam byl P0115 napětí vysoké, tak se jedná jasně o přerušení obvodu čidla.
Jestli tam byl P0115 napětí nízké, jedná se o zkrat obvodu čidla.
Spíš X18XE1,pak je tam simtec 70/největší zlobil/.S ním to fakt bez měření přímých hodnot není jednoduché.Jestli tam byl P0115 napětí vysoké, tak se jedná jasně o přerušení obvodu čidla.
Jestli tam byl P0115 napětí nízké, jedná se o zkrat obvodu čidla.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
A ještě by mě zajímaly chybové kódy říd.jednotky chlazení motoru.To je taky docela důležité.
Vše souvisí se vším.
Vše souvisí se vším.
RJ vymenena a auto jazdi ako hodinky
Moja Astra G....
Moja Astra G....