Jaký olej?
-
- Kontaktovat uživatele:
olej
Mám to doopravdy od dobrého zdroje. Přímo od výrobce. Se žhavicími svíčkami je to stejné. Český výrobce vyrábí svíčky pro BOSCH. Výsledná cena stejné svíčky, ale pod značkou BOSCH, je dvojnásobná. L
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
- Reklama
a kde to tam prosim te je ? ja jezdim sem tam do Rosic za rodinou, tak ze bych si pribral olej dikMarian píše:No když tam chcu nalít 10W40 tak jo. A ten filtr za 130,- je taky trochu ulítlí když normálně stojí 77,- a ta práce no nevím. Doma to udělám sám za 10 min. a to nemusím nikde vyježďávat. Zajel jsem do Tetčic do kšeftu (nakupuji tam furt a jezdí tam celé okolí a max spokojenost) a koupil jsem Havoline Texaco X1 Extra 10W-40 5 litrů za 558,- a filtr za 75,- . Jenže na mě leze nějaká chřipajzna tak neví kdy na to vlítnu
Re: olej
možná někdo vyrábí olej pro nějakou renomovanou značku ale není náhodou s jinou "recepturou" než ten co prodávaj pod svojí značkou?Lysek Vladimír píše:Mám to doopravdy od dobrého zdroje. Přímo od výrobce. Se žhavicími svíčkami je to stejné. Český výrobce vyrábí svíčky pro BOSCH. Výsledná cena stejné svíčky, ale pod značkou BOSCH, je dvojnásobná. L
filtron vyrábí originál filtry pro opel ale když ho koupíš v oplu nebo v autokelly tak sice jsou oba od filtronu ale rozdíl v kvalitě provedení je nemalej
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
olej
Ten olej je z jednoho obrovského zásobníku a roztáčí se do různých značek. MOBIL, EUROL, SHELL atd. Prodejci si potom přirazí za značku. L
no samozřejmě základní složka maziv je pro všechny výrobky stejná ale každý výrobce si pak přidá svoje aditiva a jiné přísady...rozhodně nevěřim tomu že všechny oleje jsou stejný a rozdíl je jenom v ceně/značce
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
olej
Všechny stejné nejsou, ale o tady těch třech vím, že je to jeden a ten samý olej včetně aditiv. L
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to když pojedeš z Rosic směr Ivančice tak v Tetčicích přejedeš koleje pak projedeš esíčko a po pravé straně to je. Jinak na mapy.cz Zadáš Tetčice Palackého 27 tak ti to snad najde. Jmenuje se Tesař Pavelmaxim píše:a kde to tam prosim te je ? ja jezdim sem tam do Rosic za rodinou, tak ze bych si pribral olej dikMarian píše:No když tam chcu nalít 10W40 tak jo. A ten filtr za 130,- je taky trochu ulítlí když normálně stojí 77,- a ta práce no nevím. Doma to udělám sám za 10 min. a to nemusím nikde vyježďávat. Zajel jsem do Tetčic do kšeftu (nakupuji tam furt a jezdí tam celé okolí a max spokojenost) a koupil jsem Havoline Texaco X1 Extra 10W-40 5 litrů za 558,- a filtr za 75,- . Jenže na mě leze nějaká chřipajzna tak neví kdy na to vlítnu
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Re: olej
jj, běžná praxe týkající se nejen olejů.Lysek Vladimír píše:Ten olej je z jednoho obrovského zásobníku a roztáčí se do různých značek. MOBIL, EUROL, SHELL atd. Prodejci si potom přirazí za značku. L
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Ja som menil asi pred dvomi týždňami a prešiel som z 15w40 na 10w40. Pôvodne som chcel dať 5w40, ale mám X16XEL a nechcel som riskovať extra spotrebu oleja. Na 15w40 to bolo OK, tak uvidím čo urobí 10w40.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Áno, do X16XEL 3,5 litra. Nalej ale o niečo menej a riaď sa potom olejovou mierkou.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.