Úprava hlavy motoru...(hlava motoru)
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úprava hlavy a GO motoru...(hlava motoru)
Pokud vím,tak výrobce udává spotřebu 1l do výměny,to znamená po 15000km by tam mělo být na minimu,já tam před úpravou dolejval 3l a po úpravě(asi se zvedly trochu tlaky a ty stíráky byly v háji a bralo to těch 1l na 150km!)Je to 16V,ty jsi vždycky vemou nějakou tu kapku a kord,když máš něco najeto!Olej a spotřeba se tu už řešila,ale v jiném topicu!
Naposledy upravil(a) Štráda dne 12 čer 2009, 09:15, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
Aktuálně 130tkm a leju tam pořád 10W40 značku si nepamatuju ale můžu se juknout na lísteček jak si vzpomenu a otevřu kapotu... Měrka držela před poslední výměnou pořád tu samou rysku (to bylo nechtíc skoro 20tkm) a teď cca 7tkm zase drží. Nikde nic neubývá ani nepřivývá tak nevím kde dělá mé auto co špatně že olej nežerelangdon2 píše:Kolko mas na svojej X14XE nabehanych?Mne trocha zere...
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Jo v pohodě,buď rád,že nepapá olej!Nikdo netvrdí,že musí chroupat olej,jen se to o těchto typech motoru a 16V říká!
Já teď doufám,že už bude taky klid,zatím to vypadá výborně,tak uvidíme,až najedu nějaké ty tisíce km,já zas takové dálky nelámu,takže já mám ročně cca těch 10tis....
Já teď doufám,že už bude taky klid,zatím to vypadá výborně,tak uvidíme,až najedu nějaké ty tisíce km,já zas takové dálky nelámu,takže já mám ročně cca těch 10tis....
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Štrádo s těma tvejma slevama u Elitu ,to tedy musíš mít živnosťák na opravy silničních motorových vozidel,tzn,že jsi min. vyučen v oboru nebo maturitu tech .směru,nééé.
A na ty slevy co píšeš musíš být dost dobrý klient Elit s velkým měsíčním odběrem.Takže vlastně profík.
A na ty slevy co píšeš musíš být dost dobrý klient Elit s velkým měsíčním odběrem.Takže vlastně profík.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Ale né pánové,jsem vyučen elektromechanikem,ted dělám silnoproud,mám 50tku,A,B,C,E a strojničák+několik dalších školení.U auta a motorek rozumím jen tomu,co mi kdo vysvětlí,nebo jsem se postupem času naučil sám!Jde o to,že pracuju u veliké firmy,co sídlí v Plzni a tady u nás máme jen elektro pobočku,čas od času vozím nějaké auto,či techniku na centrálu na opravu a znám se tam s mechanikem.Jednoho dne mi nabídl,že mi dá zákaznické číslo naší firmy a mohu si přes to číslo a firmu brát díly,které hned zaplatím a jen využiju slevy.
Naposledy upravil(a) Štráda dne 12 čer 2009, 09:20, celkem upraveno 1 x.
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Trošku jsem to tedy probral,tak snad už to bude ready....
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Štrádo dík, opravil jsem i ostatní příspěvky - odstranil citace.
END
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Taky díky kamaráde!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úprava hlavy motoru...(hlava motoru)
Kroužky zajeté,motor šlape jak hodinky,olej neubejvá,nekouří,už nemám ani kapky na kufru a auto už voní jen po katalizátoru!Jsem štastnej jak blecha a spokojenej,jek to jede a maká....
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda