Jak jsem psal: nechat ho bokem,zaslepit celé a pindulik bude ve volnem prostoru choditBracho90 píše:prosim vas a potom prestane sam signalizovat zavadu,alebo to treba aj zmazat na pc?alebo to staci len zaslepit?Dakujem
AGR / EGR
Re: AGR / EGR
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
- Reklama
- vasekpetr1
Najdi 2 rozdíly:
Nahráno odtud.
1) barva
2) ...
a zde vidíš, proč tomu tak je - ten čudl v EGRu musí volně chodit ven z tělesa, přitom je kanálek z druhé strany zaslepený.
1) barva
2) ...
a zde vidíš, proč tomu tak je - ten čudl v EGRu musí volně chodit ven z tělesa, přitom je kanálek z druhé strany zaslepený.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Dakujem,to mi je jasne,ale pokial tomu dobre rozumiem tak dam dolu egr to co je na obrazku tak je egr,vsak?
a tam ked dam plech tak si myslim ze to nicomu nepomoze pretoze pod egr je len dierka na tu tycku.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Na dieselu EGR nevyřadíš!Ti,co ti tu radí míchají benzín a diesel /tak jako jablka s hruškama/.
- vasekpetr1
A ukaž mně denny, kde krom posledního příspěvku vlastně prozradil, co má za motor. Já mu radím o tom, co mám sám před barákem. Že jsou tady uživatelé, kteří nejsou ani schopní naznačit, jaký mají motor, ale očekávají radu, za to nemůžu. Kdyby měl v profilu info, že má ropáka, tak ani neklofnu do klábosnice.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nerozčiluj.Psal to hned na začátku dnes v 10:04,a jedná se o vůz kamaráda a ne o jeho .Bracho má Háčko.vasekpetr1 píše:A ukaž mně denny, kde krom posledního příspěvku vlastně prozradil, co má za motor. Já mu radím o tom, co mám sám před barákem. Že jsou tady uživatelé, kteří nejsou ani schopní naznačit, jaký mají motor, ale očekávají radu, za to nemůžu. Kdyby měl v profilu info, že má ropáka, tak ani neklofnu do klábosnice.
''Ahojte viem ze sa to tu preberalo uz viac krat ale chcem sa opytat ze ako vymazem uplne egr ventil,ci sa to da opcom aby sa vobec nesignalizoval na pristrojovke,ci sa da neako vypnut.Alebo ako to zaslepit na astre 2,0DTI''
- vasekpetr1
No jo, to jsem přehlídl
, tak omluva, příště budu líp koukat. Jdu kibicovat do sekce "elektroinstalace" - tam jsem o trochu silnější v kramflecích
. Ale ten motor v podpisu by fakt nebyl od věci.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Lze přehrát software v řj motoru, který definitivně odstaví erg ventil na Astře G Z16XE, vyr. 10/2000, modelový rok 2001, (VIN: W0L0TGF4815040151)?
Díky.
Díky.
Opel Astra G 1.6 16V (Z16XE) 2001
Zdravim lidi mam takovou vecnou ted mi v posledni dobe auto zacalo cukat da se rict pri otackach od 2 do 3 tis ot/min mam v planu vycistit ventil i klapku mam motor x16xel 1,6 16v a chci se zeptat jak se to cisti ta jehla se musi nejak vytahnout ven ?? nerozsype se mi to ze bych to nedal dohromady ?? ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
,,jehla " se zasouvá, chceš to asi rozchodit, to zvládneš ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
tak da se rict problem vyresen vymenou svicek ale ten ventil taky jeste promazu projistotu ptz se mi stalo ze mi to parkrat chciplo tak uvidim co a jak
vasekpetr prosimte mam problem poradis me
nema nekdo egr prosim na vic
Zdravím.. potřeboval bych poradit
Po 2 měsících od výměny za nový EGR ventil na tatovým X16SZR ku se opět objevila stená chyba jako předtím a to sice P1405 EGR position - intermittent (nesouvislý), se starým ventilem tam byla chyba bez toho intermittent.
Chci se vás zeptat je možné, že není chyba v EGRu ale v kabeláži popřípadě jednotce motoru? Přeci jenom .. to auto má najeto už 260 000 nedávno začalo žrát vodu, takže nejspíš těsnění pod hlavou .. navíc se údržba moc krom oleje neřeší bohužel..
Na live datech to hlásí, že je ventil z 61% otevřen, když je požadavek 0% "poziční" napětí je 3,53 až 3,49V při odpojeném ventilu 4,8V cca.
A ano, napadlo mě to vyzkoušet na jíném autě ale chvilku potrvá, než někoho u koho bych to mohl vyzkoušet seženu.. jen mě napadlo, kdyby se s tím už někdo setkal, že se zeptám.
Díky
Po 2 měsících od výměny za nový EGR ventil na tatovým X16SZR ku se opět objevila stená chyba jako předtím a to sice P1405 EGR position - intermittent (nesouvislý), se starým ventilem tam byla chyba bez toho intermittent.
Chci se vás zeptat je možné, že není chyba v EGRu ale v kabeláži popřípadě jednotce motoru? Přeci jenom .. to auto má najeto už 260 000 nedávno začalo žrát vodu, takže nejspíš těsnění pod hlavou .. navíc se údržba moc krom oleje neřeší bohužel..
Na live datech to hlásí, že je ventil z 61% otevřen, když je požadavek 0% "poziční" napětí je 3,53 až 3,49V při odpojeném ventilu 4,8V cca.
A ano, napadlo mě to vyzkoušet na jíném autě ale chvilku potrvá, než někoho u koho bych to mohl vyzkoušet seženu.. jen mě napadlo, kdyby se s tím už někdo setkal, že se zeptám.
Díky
Astra G X16XEL (1999)