Ja mam stejný motor a kupoval jsem termostat s označením QTH203K. Mám po výměně a super. Stál mě 215 Kč u firmy http://www.olejspol.cz , ale kupoval jsem ho tam osobně, ne po internetu. Zkus si tam zavolat, nebo napsat, jestli ti ho pošlou domů. Jinak Ti ho tam můžu koupit, případně poslat...pepi08 píše:... kde by som si mohol objednat a kupit termostat na moju dieslovu astru Y17DT, ...
Termostat
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
dakujem, skusim im tam zavolat a dam Ti vedietFrydex píše:Ja mam stejný motor a kupoval jsem termostat s označením QTH203K. Mám po výměně a super. Stál mě 215 Kč u firmy http://www.olejspol.cz , ale kupoval jsem ho tam osobně, ne po internetu. Zkus si tam zavolat, nebo napsat, jestli ti ho pošlou domů. Jinak Ti ho tam můžu koupit, případně poslat...pepi08 píše:... kde by som si mohol objednat a kupit termostat na moju dieslovu astru Y17DT, ...
Len kratko, termostat som si objednal na www.olejspol.cz a prisiel OK,mozem len vrele odporucit.Vymena na mojej dieslovej Astre bola hrackou.pepi08 píše:dakujem, skusim im tam zavolat a dam Ti vedietFrydex píše:Ja mam stejný motor a kupoval jsem termostat s označením QTH203K. Mám po výměně a super. Stál mě 215 Kč u firmy http://www.olejspol.cz , ale kupoval jsem ho tam osobně, ne po internetu. Zkus si tam zavolat, nebo napsat, jestli ti ho pošlou domů. Jinak Ti ho tam můžu koupit, případně poslat...pepi08 píše:... kde by som si mohol objednat a kupit termostat na moju dieslovu astru Y17DT, ...
Astra Caravan 1.7 DTi 16V,2002, Y17DT Isuzu,
Tak hosi asi jsem natom jako vy. Vcera sem ujel asi 8km a teplota porad na nule tak sahnu na trubku do chladice a byla tepla a kdyz to pustim z kopce bez plynu a se zarazenou rychlosti teplota sice pomalu ale padne na nulu. Jenze jediny co mi vrta hlavou ze auto po ranu v munis 5 topi treba po 5km a tak po 2km uz to zacina doukat teply. Tak myslite teda ze mam v prdeli ten termostat?
Tak jsem dnes koupil termostat, v nejlepsim ksefte ve meste na oply, az tam pojedu priste, udelam fotoreportaz
Ted k dotazu, rek sem mu, ze potrebuju termostat na X16XEL, dones ten na 3 srouby, s domeckem a tesnenim. A ja ze si to pujdu overit. Jeste ze tak, ten novej nemel hadicku do prepadu a on mi rikal, ze je to na motor Z16XEL nebo co. Pak se teda jeste dival jednou a prisel s tim, ze tam muzou bejt oba nebo co.
Snad nejsem blbej a vim, ze mam X16XEL
Takhle vypada, az prijedu domu, udelam foto, je to origo GM dil a dal sem za nej, rek bych, ze krasnych 35eur.
EDIT: Tak jsem hledal v tistenym katalogu dilu a uz vubec mi to nedava smysl, podle cisla je to na 1.4 motor, na netu jsem podle cisla nasel ze je to pro Z14XE,Z16XE. Muzete mi to nekdo znalej vysvetlit?
Dekuju.
Aktualni fotky:
Ted k dotazu, rek sem mu, ze potrebuju termostat na X16XEL, dones ten na 3 srouby, s domeckem a tesnenim. A ja ze si to pujdu overit. Jeste ze tak, ten novej nemel hadicku do prepadu a on mi rikal, ze je to na motor Z16XEL nebo co. Pak se teda jeste dival jednou a prisel s tim, ze tam muzou bejt oba nebo co.
Snad nejsem blbej a vim, ze mam X16XEL
Takhle vypada, az prijedu domu, udelam foto, je to origo GM dil a dal sem za nej, rek bych, ze krasnych 35eur.
EDIT: Tak jsem hledal v tistenym katalogu dilu a uz vubec mi to nedava smysl, podle cisla je to na 1.4 motor, na netu jsem podle cisla nasel ze je to pro Z14XE,Z16XE. Muzete mi to nekdo znalej vysvetlit?
Dekuju.
Aktualni fotky:
99' Astra Caravan 1.6 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
Typ termostatu pro výměnu 2.0 DTi (Y20DTH). Označení termostatu: QTH527K (sada nějaké okroužky těsnění a pod.) nebo alternativa QTH600K (samostatný).
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Není zač. Já jsem taky objednal sadu, ale nepoužil jsem ani jeden ten "O" kroužek od tama, nějak mi to nikam nepasovalo. Použil jsem jen termostat. A je to v poho..
Moje Astrina 1,7DTi
-
Topení
Můžete mi někdo poradit jestli má termostat vliv na topení. Taky mi teplota klesá a stoupá 80-85 stupňů ale vůbec mi to netopí. Kontroloval jsem lanko které jde ke klapce kterým se ovládá teply a studený vzduch je to v pořádku a tak nevím co dál. Poraďte, díky moc.
Řekl bych, že tohle je normální a dělaj to všechny auta. Po chvíli Ti to ale zase stoupne k těm 85 st, ne? Jen nový škodovky maj tu ručičku teploměru zatlumenou tak, že se vůbec nehejbe . A můj roomster 08 už nemá ručičku žádnou - jen modrou a červenou kontrolku.
Taky se mi teplota hejbe podle toho jak jedu (80-85), ale topení mi topí a dokonce i když ručička teploměru ještě leží.
Taky se mi teplota hejbe podle toho jak jedu (80-85), ale topení mi topí a dokonce i když ručička teploměru ještě leží.
Naposledy upravil(a) APiK dne 13 lis 2008, 07:46, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka