![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
chyba P0301 (p0300), kontrolka emisi blika, auto cuka
Re: auto po servisu = horší stav
Tak tématu výfukových ventilů se nemůžu vůbec vyjadřovat, pro mne je rozdělanej motor vyšší dívčí, ale můžu mu poradit (jak už jsem tu někde zmiňoval) jak zjistit vadnej EGR, pokud auto pocukává po zahřátí a chová se jako by ho někdo občas chytil za nárazník. Prostě odpojit z konektoru a pokud budou příznaky pryč (vyjma tedy svítící kontrolky)tak to bude s největší pravděpodobností on ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mobil : 602318645
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Ještě elegantnější dát pod EGR plné těsnění.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
No já tu radu myslel jako diagnostiku a ne stím pak dál v tomto stavu jezdit a Denny záslepka, ať jakého koli druhu a odkudkoli nefubguje, buď se to sále cuká, nebo se po čase rozsvítí kontrolka. Alespoň s již používaným EGRem, takže zjistit zda je to ono a až potom vyměnit ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
domluv se s uživatelem jerryxlol, půjčil jsem mu moji lištu, která hází vadný čtvrtý válec.
Tak nějak se z ní může stát putovní lišta
ještě zkus přeházet svíčky a VN izolátory na liště.
Tak nějak se z ní může stát putovní lišta
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
ještě zkus přeházet svíčky a VN izolátory na liště.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Já mám zaslepku EGR jak píše Denny už asi 50000km.Auto mi přijde plynulejší možná i trochu pružnější.Sporadicky se rozsvítí kontrolka a dá se vyblikat chyba,mám pocit 0400,ale neřeším to.
Co se týká ventilů,byla by možná zajímavá statiska na jaké palivo lidi s poruchou jezdí,zda to má vliv.Jak jsem psal výše mám 210000km prakticky pojížďky po Praze(asi tak 95% nastartování) a tankuju nejvíc Shell a zatím bez problému.
Co se týká ventilů,byla by možná zajímavá statiska na jaké palivo lidi s poruchou jezdí,zda to má vliv.Jak jsem psal výše mám 210000km prakticky pojížďky po Praze(asi tak 95% nastartování) a tankuju nejvíc Shell a zatím bez problému.
Astra 1,4 16V
2500 je určite málo. Mrkni kde máš červenú rysku na tacháči. Ja jazdím po meste 50 km/h na 3-jke a aj to sa mi zdá že sú nízke otáčky. Netreba sa báť ísť do otáčok. Do kopca podradiť a do otáčok .... .j.sida píše:jo o tom jsem taky slysel, ze by se to nemelo. Abych byl uprimnej taky to buhvi kam netocim, ale snazim se motoru neublizovat. Jaky jsou vubec idealni otacky? Tak nejak ziju v presvedceni, ze 2500. A v cem presne to motoru ublizuje a co se s tim muze stat? kdyz uz jsi to nacal:)
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
diky vsem za vycerpavajici reakce. Az to vyresim urcite sem napisu co pomohlo, at to je inspiraci pro dalsi podobne postihnute ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hlavně se nenech otrávit
a nebudeš po vyřešení všech problémů vážně litovat
Prosím skalní členy aby se zdrželi komentářů na můj výrok
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Prosím skalní členy aby se zdrželi komentářů na můj výrok
poruším tvoji prospu. Nák začínám nabývat dojmu že tahle fáže u astry G ani nejde.
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
A kterou myslíš, to vyřešení problémů (to byla jen taková řečnícká, vždyť každej chlap má rád skládačky
) a nebo to litování (tak to bys mne namích
)
tohle auto bud miluješ nebo nenávidíš... a nebo s nim jezdíš ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
no jako že mám naskákáno 155tis udělal sem repas motoru opravil popelník víko nádže a pár drobnoszí. ještě mě čeká diagn. proč svítí pytel a dneska se vykurvila napínací kladka drážkáče což sem zjistil že není opravdu levný.Takže je my docela do breku. a to nemluvě o čištění EGR a oleji v převodovce. Takže se začínám přiklánět k nenávisti.
Já zastávám teorii,že auto je na ježdění a tak ho taky používám."věrnej sluha a lajdák pán".Ale při technických problémech to prostě člověku nedá ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Astra 1,4 16V
To nesmíš být takovvej vůl jako já že to každej týden umývám a opravím každou prkotinu.