Jo to mi je jasný, proto jsem ho měnil.
Jinak dnes zase držel teplotu jak má po celou dobu, tak fakt nevím.
Termostat
- Reklama
Re: Termostat
Nik nevie aky je rozdiel medzi termostatmi pre Astru G X14XE a Z14XE?
Okrem cenoveho teda?
Myslim komplet aj s prirubou.....
Okrem cenoveho teda?
Myslim komplet aj s prirubou.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Ahoj lidi.
Chtěl jsem se zeptat. auto topí normál a teplota k 90ce jede nahoru dobře, ale..
Při delší jízdě rafička teploty stoupá dál ke stovce, třeba jízda do kopce, větší stabil rychlost, apod.
Po uvolnění plynu jak rychle stoupala, tak zase klesá. Může to být také termostatem?
Chtěl jsem se zeptat. auto topí normál a teplota k 90ce jede nahoru dobře, ale..
Při delší jízdě rafička teploty stoupá dál ke stovce, třeba jízda do kopce, větší stabil rychlost, apod.
Po uvolnění plynu jak rychle stoupala, tak zase klesá. Může to být také termostatem?
OPEL Zafira 2.0 DI 60kW r.v.99 - ELEGANCE
u dyzlu je to normál, pokud máš olej v chladící kapalině. pokud nejde přes 100, neřěš.
jinak odmastit okruh, čistou vodu a prubnout.
jinak odmastit okruh, čistou vodu a prubnout.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Zdravím,mám problém.
Přestala mi svítit kontrolka chlazení při nastar.motoru,někdy se rosvítí.Termostat někdy ukazuje někdy nic.Jedu třeba 50klm.teplota je kolem 90st.pak najednou spadne a neukazuje nic,Pozoroval sem že když najedu na díru na silnici tak po chvilce teplota je zase v pořádku,nebo naopak,Tak nevím co stím,koukal sem jestli není někde něco uvolněné nic sem nenašel.Takže předem děkuji za rady
Přestala mi svítit kontrolka chlazení při nastar.motoru,někdy se rosvítí.Termostat někdy ukazuje někdy nic.Jedu třeba 50klm.teplota je kolem 90st.pak najednou spadne a neukazuje nic,Pozoroval sem že když najedu na díru na silnici tak po chvilce teplota je zase v pořádku,nebo naopak,Tak nevím co stím,koukal sem jestli není někde něco uvolněné nic sem nenašel.Takže předem děkuji za rady