netahne motor
- Reklama
Takze opraveno - vymena katu za univerzal, pasuje tam jak "zadek na hrnec". cena lidova 2k bez prace tu jsem si delal sam.
Auticko zase jede jak ma
Puvodni kat. ani zaneseny nebyl, ale kusy odlomeneho vnitrku branily
pruchodu vyf. plynu a ty se vracely "nasilne pres EGR zpet do sani a
auto proste netahla - spis tedy ani nejelo.
Auticko zase jede jak ma
Puvodni kat. ani zaneseny nebyl, ale kusy odlomeneho vnitrku branily
pruchodu vyf. plynu a ty se vracely "nasilne pres EGR zpet do sani a
auto proste netahla - spis tedy ani nejelo.
Tak sem dostal od astricky taky peknej darecek.Vcera si takhle jedu a najedou se auto zaskubalo,zakuckalo problika nejaka kontrolka a od te doby motor netahne.Zjistil sem ze auto vydava takove zvuky blum blum blum nekdo od katalyzatoru no proste je tam asi nekde dira u katiku.Nevim jestli to bude na vymenu katiku este sem to detailne nestudoval, po svatcich zajedu kamosovi a zkouknem to poradne!Zadna kontrolka ted nesviti jen problikla, motor ma zvuk naprosto vporadku i ve velkych otackach, ale rikam od katiku jdou takove divne zvuky a vubec!! to netahne!!....a este jedna takova dulezita vec, auto dost vibruje, je to cejtit i na fofrklacku i motor dost skace!....tak nvm no predbezne to vydim asi na nejakou dirku!
Teoreticky by to mělo být tím katalizátorem, protože tím by se i hodil do nouzového režimu motor tím pádem i netáhne... Ale je divné, že Ti přitom nesvítí žádná kontrolka
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: netahne motor
Tak u gecka mi to ted taky dela neco podobneho, da se nejaka vycist chyba pres opcom? Napr kdyby byly vadne svicky, pripadne kat?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet