a co spotřeba, stále nepatrně stoupá?Zigi píše:i ted jeste jezdim,ale uz asi jen do konce tydne

promiň ale mě se to nějak zesralo a neukázaly se mi nový příspěvky tak sem jel do všech co maj datum 13...ale na měsíc už sem nekoukalZigi píše:To reagujes na 13. listopadu fakt brzo![]()
Jinak v ty dobe jsem jeste jezdil,i ted jeste jezdim,ale uz asi jen do konce tydne
Promiň ale na to jezdit 80 - 90 km/h by si mohl být naprosto spokojený s motorem 1,2. Proč máš teda 1,8? já jezdím 110 ve 3000ot., řadím ve 3500 když nepotřebuju výkon...při předjíždění aspoň 4000ot.ondrazalsky píše:tak jsem zacal dle doporuceni (nizke otacky pry moc neprospivaji egr ventilu atd.) jezdit trosku jinak, tedy nahoru uz neradim striktne kolem 2.500rpm, ale az na cca 3.000, a nejezdim 80-90, ale spis 90-100, obcas to lehounce osolim na kriziovatce a semtam to na rovince "prozenu" na 160 a hned spotreba o 1/2litr nahoru (jezdim stale stejne trasy), ted posledni nadrz za 7,1... no ale taky musim vzit v uvahu zmenu pocasi, ochlazuje se. vloni v zime to bylo v prumeru nejak tesne kolem 8 litru, tak uvidime jak to bude vypadat letos.
myslim ze na to ze to mam celkem pravidelne asi 2/3 kilometru mimo mesta a 1/3 po mestech, to neni uplne spatny. rekord letosniho leta 6,2/100km tusim, ale to jsem fakt jezdil maximalne 80-90tkou
Treba protoze je dobry mit vzdy k dispozici dostatek vykonu aby se treba dal predjet bezpecne nakladak jedouci 80... Je spousta lidi co maj silny auto a vetsinu casu jedou "klobouka".kodlias píše:Promiň ale na to jezdit 80 - 90 km/h by si mohl být naprosto spokojený s motorem 1,2. Proč máš teda 1,8?
To je zase pravda...předpokladem bezpečného auta je silný motorAstraDTI píše:Treba protoze je dobry mit vzdy k dispozici dostatek vykonu aby se treba dal predjet bezpecne nakladak jedouci 80... Je spousta lidi co maj silny auto a vetsinu casu jedou "klobouka".kodlias píše:Promiň ale na to jezdit 80 - 90 km/h by si mohl být naprosto spokojený s motorem 1,2. Proč máš teda 1,8?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |