Auto nestartuje
Re: Auto nestartuje
Podívej se tady na tuhle stránku, kupoval jsem od nich volnoběžku a uhlíky a za tu cenu jsem nadmíru spokojen
http://www.autoelektrika.cz/
http://www.autoelektrika.cz/
Teď máme Z18xe Mazlík
- Reklama
Tak nakoniec som to dal odtiahnut do servisu a za chvilu mi volali, ze to je zadrhnuty motor, dokonca povedali, ze nasli benzin vo valcoch a cely ten motor je uz viac menej nanic. Ze jedina moznost je vymenit, ale momentalne sa im nedari zohnat motor. Nevedeli by sme mi niekto poradit, kde skusit hladat? Ide o motor Z16XE. Vdaka
a máš nějaká důvod proč se to zadřelo? jako jestli si měnill kliku a olejový čerpadlo a po 500km konec... co to jako je?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No to neviem, ci sa mi oplati vobec zistovat..ja si myslim, ze je problem niekde s olejom. Totiz cele to zacalo tak, ze hned po kupe som si dal meni rozvody, pri tom mechanik nevedel odmontovat srobu a silou zlomil nejaky diel - on to volal "prsia". Potom nasiel, ze sa tam hybe kluka do strany, cize skryta vada. Kedze to zlomil, byvaly majitel to vyuzil ako vyhovorku, ze to nevezme nazad, auto neni v stave ako pri kupe. Tak som to dal opravit. Potom mechanik, ktory to opravoval, to poskladal a nezhasinala mu kontrolka oleja..tak to rozobral a vraj to tieklo cez tie nove prsia co tam dal..tak ich este raz menil. On teraz argumentuje stym, ze tam muselo byt este nieco ine zle, co sa nenaslo a kvoli comu vlastne vznikla ta prva pricina, ze sa hybala kluka.. Ze to riziko tu stale bolo. Cize vsetci maju kopu vyhovoriek a ja nemam auto, ak sa nechcem sudit. Proste zivotna skusenost pri kupe prveho auta Akurat to mozem skusit este raz opravit, cize vymenit motor, ak nejaky zozeniem..alebo auto do srotu a zacat setrit od znovu. Vdaka za odkaz, pozrem nato.
No ma dlhe roky taku malu autodielnu..viac menej garaz..tak som myslel, ze rozvody mi vymeni..ale necakal som, ze sa to takto skomoplikuje. Ked to uz mal rozobrate, tak som to u neho uz nechal a to bola dalsia chyba...
teď pokud nespěcháš se nehoň, nejdříve si motor rozeber, popř někoho známého
ať se podívá co tomu vlastně je a potom zháněj vadnou součástku
záleží co za ten motor vlastně chce, může to být šálek na klice, klikovce, 1, 2 ATD písty nebo co. ten motor bude mít taky XY Km.
ať se podívá co tomu vlastně je a potom zháněj vadnou součástku
záleží co za ten motor vlastně chce, může to být šálek na klice, klikovce, 1, 2 ATD písty nebo co. ten motor bude mít taky XY Km.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Vypadá to že majitel před tebou kašlal na olej.
U Z mootoru bez palubáku svití kontrolka oleje když je v motoru 1,0 - 1,5 l oleje což je o začátek zadření.
Když bylo špatné těsnění na prsou, nějakáý prase si hrálo s ventilem tlaku oleje a co olejové čerpadlo?
Když jsem ho měl u AG tak bylo plné šmantů a nepomohl žádný čistič, jen ručně vyčistit.
Přide mi to jako přidřený a šlo to hned do frcu a u tebe se to posralo.
U Z mootoru bez palubáku svití kontrolka oleje když je v motoru 1,0 - 1,5 l oleje což je o začátek zadření.
Když bylo špatné těsnění na prsou, nějakáý prase si hrálo s ventilem tlaku oleje a co olejové čerpadlo?
Když jsem ho měl u AG tak bylo plné šmantů a nepomohl žádný čistič, jen ručně vyčistit.
Přide mi to jako přidřený a šlo to hned do frcu a u tebe se to posralo.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
Ten problem s prsiami vznikol az po vymene kluky, kedze pri meneni rozvodov ich mechanik zlomil..olejove cerpadlo bolo menene tiez, stare neviem v akom bolo stave. Ano, bohuzial, vyzera to tak, ale to uz nikomu nedokazem a sudit sa nechcem, to nema vyznam. Uz len to skusit este raz s nahradnym motorom alebo do srotu.
to je špatný začátek, ale šel bych do toho soudu, pokud to jelo předtím
asi mechošové ruce, podle šroubů jde poznat do čeho všeho dlubal.
asi mechošové ruce, podle šroubů jde poznat do čeho všeho dlubal.
nyní Civic
nyní Civic
Pokud jsi dával k mechanikovy pojízdné auto a on ti ho vrátil ve stavu zdevastovaném dej mu ho zpět at to dá do původního stavu.
To musí, ale být debil. když to zničí. Ted víš, že člověk co dělá feldy s karburátorem nezvládá jiná auta.
To by mě jeblo, takové tele mechanik.
pošli na něj čoiku, živnosťák a všude jsi osobně s písemnou stížností atd a pořádně muto zavař.
To musí, ale být debil. když to zničí. Ted víš, že člověk co dělá feldy s karburátorem nezvládá jiná auta.
To by mě jeblo, takové tele mechanik.
pošli na něj čoiku, živnosťák a všude jsi osobně s písemnou stížností atd a pořádně muto zavař.
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
prosím Tě, jak zlomil a co? To NÉÉÉNÍÍÍ normální.progris píše:Ten problem s prsiami vznikol az po vymene kluky, kedze pri meneni rozvodov ich mechanik zlomil...
pokud zlomil kliku, tak to už bylo od prodejce nějak štorc.
To by mechanik ani škodovkář neudělal.
nyní Civic
nyní Civic
Nie kluku, on zlomil tie prsia..argumenuje tym, ze boli oslabene kvoli tej kluke a preto sa to zlomilo...plus ze tam bola hrdzava sroba, asi na nu muselo niekedy kvapkat z vodnej pumpy...vraj. To uz by som sa spravodlivosti nikdy nedovolal, ja to uz len chcem dostat naspat na cestu a aspon 2-3 roky dojazdit na tom...bola to zla kupa, teraz to uz viem..