1.8 16V 85kW - vylepšení motoru
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.8 16V 85kW - vylepšení motoru
se sportovním filtrem se ti spotřeba nesníží, spíš se malinko zvýší
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
no to možná ale půjde vice vzduchu do motoru takže bych nemusel tolik šlapat na plyn ne ?:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
budeš bude tě to lákat...navíc pokud tam dáš nějaký hřib a k tomu hadici tak výkon snížíš ,,,,nej je pořádné náporové sání a když daš zas sport filtr do origo boxu taky nic protože seriove sani ma malou nasavaci trubici tak ten vzduch není kde vzít ..a snížení spotřeby
co se týče filtru oleje vzít svěrku pořádně utáhnout a pak zkoušet točit filtrem je to fuška ale jde to..
co se týče filtru oleje vzít svěrku pořádně utáhnout a pak zkoušet točit filtrem je to fuška ale jde to..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
hřib nechci dávat kvůli odstínění. proto chci dát jen vložku do air boxu ale nevím jak udělat lepší sání někde jsem četl že dávají nasávání z vectry ale to mi příjde divné
http://kroup.sweb.cz/files/derestrict_air.pdf
http://kroup.sweb.cz/files/vectra-pipe.pdf
tak podivej musís vytáhnout úzké trubky z airboxu a dat tam to sání z vectry
není to nesmysl má to vliv ,já sem si vyrobil vlastní a vyšlo to jen za cenu kytu upravil sem původní trubici a pak ji vrátil a jede to líp co se týče pružnosti a reakce na plyn a to nemám sportovní filtr!
http://kroup.sweb.cz/files/vectra-pipe.pdf
tak podivej musís vytáhnout úzké trubky z airboxu a dat tam to sání z vectry
není to nesmysl má to vliv ,já sem si vyrobil vlastní a vyšlo to jen za cenu kytu upravil sem původní trubici a pak ji vrátil a jede to líp co se týče pružnosti a reakce na plyn a to nemám sportovní filtr!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
na tohle jsem už u tebe koukal:) napadlo mě to udělat tak že by se vzala z airboxu trubka a třeba by se vyvedla do narazniku nějaká nerezová :)viděl jsem to u golfa:) jen teď nevím zda by tam bylo místo na to to tahnout od airboxu dolu k nárazníku ...to co máš ty je sice funkční ale já bych to chtěl i aby to bylo hezké nebo nechat navařit oválnou trubici otočenou o 90% a bylo by to na tom stejném místě nevím no co by bylo nej
spíš bych tu variantu kdy vede od masky, od nárazníku by to nešlo pokud ano trubka by byla moc ohýbaná a taky čím níž tím víc prachu nasáváš...je to pod kapotou tak sem se na to vys...víš co by to bylo broušení než by se to vyhladilo
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
to by ses ubrousil no a průměr te trubky od toho nasávání jsi neměnil jo to jen ten otvor jsi zvětšil:)
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
wow pěkné. klimu mám no průměr 80 to už je docela pořádná díra:D co to máš za "trubku"???..a předek toho nasávání máš vyřešený jak ?:)
já neměnil....má tam hliníkovou vzduchotechnickou hadici dá se skvěle tvarovat a natáhnout na šílenou délku,má to do oválu natvarované
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
kua tak to je dobré ale pracné
A výsledok je dobrý pocit.
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
stejně bych raději bral prostě neerz trubku nebo aspoň hliníkovou aby to dobře vypadalo. a nebo co kdyby se to udělalo z takových těch silikonových hadic nebo z čeho jsou nevím od jakého jsou výrobce takové modré bývají
-
- Kontaktovat uživatele:
samco je ten vyrobce nebo simota, ale samco dela i komplet treba okruh chlazeni nebo na turbo
napr: http://www.riegger.cz/obchod/kategorie/ ... love-kity/
napr: http://www.riegger.cz/obchod/kategorie/ ... love-kity/
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS