Boči píše:Já teď jezdím na kole prosím ...
Ty jsi postacka? Mate pry novy motokola
Boči píše:Já teď jezdím na kole prosím ...
tak s tímhle bych plně souhlasil... stejně všude se bere ten samej benzin ... záleží pak od kvality tý který pumpy jak se o to staraja nebo jestli na to s.... a maj v benzinu bordelOplíček píše:Já bych tuhle tu věc neřešil. Z vlastní zkušenosti vím, jelikož od Barči otec jezdí s cisternou, tak benzín a naftu berou všichni stejnou, jelikož Shell ani OMW nemají své vlastní nabírací místa. Pokud do toho nelijou nějaký sračky a nebo to neředí nějakými zvěrstvy a nebo nepřijedete na pumpu, když zrovna stáčí nějaký šofér cisternu, tak by mělo být všechno v poho. Říkal mi, že když už budu tankovat, tak ať nikdy netankuju, když se to z cisterny stáčí, jelikož v nádržích je na dně usazenina a ta se zvíří a palivovému filtru to pak bude vadit. Dle jeho slov je jediný rozdíl u benzínek jako je Shell a OMW v tom, co tam přidávají, jestli tam něco přidávají. Jestli říkáte, že Shell už nemá benzín takový, jaký byl, tak to může být tím, že třeba změnili dodavetele těch různých blbostí co tam lijí a kvalita může být tat tam Můj osobní názor
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |