POOOMOC o zapalovací lištu
- Zdeněk Lbc
Tak Ti přeju šťastnou cestu, olej s sebou není na škodu. Já byl v Chorvatsku s ASTROU 3x a vždy v pohodě a dokonce bez dolejvání, teda oleje, benzím jsem nějaký dolít musel (6,6lt/100km, 4 lidi, box na střeše, cesta zpět přez alpský průsmyky), zkrátka pohodička! Užij si tam tepla, slaný vody a neutop se, abys nám zmrzlejm pak mohl referovat! Ahoj.
- Reklama
- Zdeněk Lbc
To je fakt....Vojta píše:a myslíš že tady někdo založí téma "mě se nic nesere, sem spokojenej", takový lidi sem ani nepřijdou, informace scháněj až když se něco vysere!Blixoa píše:...
jde o to ze je hodne veci na ktery tyhle auta trpej. je to videt i tady ve foru. resi se tady skoro same zavady. ja tady nebudu placat astricka astricka kdyz vidim jaka je to mrdka a ze je spis nahoda kdyz se to nesere.
No ja sem se treba prisel driv nez se mi neco zaclo srat. zajimaly me tipy, triky, zkusenosti, vylepseni, chtel sem koupit alu kola a radio na cd.TOMHAJ píše:To je fakt....Vojta píše:a myslíš že tady někdo založí téma "mě se nic nesere, sem spokojenej", takový lidi sem ani nepřijdou, informace scháněj až když se něco vysere!Blixoa píše:...
jde o to ze je hodne veci na ktery tyhle auta trpej. je to videt i tady ve foru. resi se tady skoro same zavady. ja tady nebudu placat astricka astricka kdyz vidim jaka je to mrdka a ze je spis nahoda kdyz se to nesere.