POOOMOC o zapalovací lištu

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 28 srp 2006, 11:28

Tak Ti přeju šťastnou cestu, olej s sebou není na škodu. Já byl v Chorvatsku s ASTROU 3x a vždy v pohodě a dokonce bez dolejvání, teda oleje, benzím jsem nějaký dolít musel (6,6lt/100km, 4 lidi, box na střeše, cesta zpět přez alpský průsmyky), zkrátka pohodička! :lol: :lol: Užij si tam tepla, slaný vody a neutop se, abys nám zmrzlejm pak mohl referovat! Ahoj. :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 » 28 srp 2006, 11:31

Vojta píše:takový lidi sem ani nepřijdou, informace scháněj až když se něco vysere!
a já nejsem lidi bo co? :wink: :lol: :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 28 srp 2006, 11:34

Jo, já jsem taky spokojenej, co spokojenej, já jsem nadšenej z ASTRY a přece sem lezu! :lol: :lol: :D :D :lol:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 28 srp 2006, 11:37

Vojta píše:
Blixoa píše:...
jde o to ze je hodne veci na ktery tyhle auta trpej. je to videt i tady ve foru. resi se tady skoro same zavady. ja tady nebudu placat astricka astricka kdyz vidim jaka je to mrdka a ze je spis nahoda kdyz se to nesere.
a myslíš že tady někdo založí téma "mě se nic nesere, sem spokojenej", takový lidi sem ani nepřijdou, informace scháněj až když se něco vysere!
To je fakt....

Blixoa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blixoa » 28 srp 2006, 11:52

TOMHAJ píše:
Vojta píše:
Blixoa píše:...
jde o to ze je hodne veci na ktery tyhle auta trpej. je to videt i tady ve foru. resi se tady skoro same zavady. ja tady nebudu placat astricka astricka kdyz vidim jaka je to mrdka a ze je spis nahoda kdyz se to nesere.
a myslíš že tady někdo založí téma "mě se nic nesere, sem spokojenej", takový lidi sem ani nepřijdou, informace scháněj až když se něco vysere!
To je fakt....
No ja sem se treba prisel driv nez se mi neco zaclo srat. zajimaly me tipy, triky, zkusenosti, vylepseni, chtel sem koupit alu kola a radio na cd.
Astra G Caravan Elegance 99
X16XEL

Moje Astra Caravan

Odpovědět