klepání v motoru
Re: klepání v motoru
+ práca, nie ?? Som zvedavý ako ti to pomôže. Ale ak to ozaj pomôže budem nad tým premýšlať aj ja !
- Reklama
praca cca. 100 - 130€
Do 10000Sk by som sa mal zmestit.
Lepsie jak kvoli tomu menit cely motor za cca 400€
Na tomto mam nove rozvody, nove vsetky tesnenia. A okrem tychto hydrostel...konkretne asi jednej..ktora je iba nacata je podla mna aj podla viacerych v dobrej kondicii.
Do 10000Sk by som sa mal zmestit.
Lepsie jak kvoli tomu menit cely motor za cca 400€
Na tomto mam nove rozvody, nove vsetky tesnenia. A okrem tychto hydrostel...konkretne asi jednej..ktora je iba nacata je podla mna aj podla viacerych v dobrej kondicii.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Inak toto je podľa mňa lepšie riešenie ako čakať kým to začne klepať viac a bude sa dať zistiť ktorý to je. Potom ho vymeníš a o rok začne klepať ďalší ... Potom sem určite napíš ako si s tým dopadol
presne tak...odislo jedno....casom odidu dalsie...
Dajme tomu ze by som teraz aj nasiel ktore to klepe..vymenim ho..a co ked za rok zacnu klepat dalsi...uz som hovoril ze auto nebudem predavat....cca. za tri roky chcem kupit Vectru C Caravan po facelifte, a toto bud dostane priatelka alebo brat. Tak nech im nedavam do ruk stary crep co klepe jak stare Tdicko.
Dajme tomu ze by som teraz aj nasiel ktore to klepe..vymenim ho..a co ked za rok zacnu klepat dalsi...uz som hovoril ze auto nebudem predavat....cca. za tri roky chcem kupit Vectru C Caravan po facelifte, a toto bud dostane priatelka alebo brat. Tak nech im nedavam do ruk stary crep co klepe jak stare Tdicko.
No,každopádně Ti přeju,aby Ti to pomohlo,ale myslím si,že výměna nepomůže,že to není ono-aspoň podle vlastních zkušeností.Taky když jsme je poprvé vyndali a kontrolovali,tak nešlo poznat,který to dělá,tak jsem koupil všechny a po vyměně,když jsem nastartoval,jsem myslel,že mně J...E .Tak klepu vesele dál.Takže hodně štěstí.
Toto mi ani zo srandy nehovor...
Kurna...mechanik hovoril ze to ide na 100% od hydrostel...ze vacky su krasne hladke....Tak od kade by to sakra slo???
ze vraj to pocuval aj sluchatkom.
Kurna...mechanik hovoril ze to ide na 100% od hydrostel...ze vacky su krasne hladke....Tak od kade by to sakra slo???
ze vraj to pocuval aj sluchatkom.
A nedá sa to tak nejako vykonštruovať že keby to nepomohlo, tak to v servise reklamuješ a nemusiš im zaplatiť za to ?
Dufam ze hej...Mechanik mi dusoval ze to je hydrostelami.som sa ho pytal, nemozu to byt rozvody, kluka atd....ze nie..Ze to pocuval a ze to ide od hydrostel..
Tak keby niečo potom mu to nejako vyreklamuj. Veď vlastne od od teba vypýta nehoráznu sumu a neopraví to. To by sa malo nejak podľa mňa
Uvidime...teraz som bol zanim...sam hovoril ze nema co ine hore klepat...ze to pocuval a ide to od hydrostelov....no budem sa do rana modlit..
Tak jak jsi pochodil?Mně to taky poslouchali naslouchátkem,ale asi se to rozléhalo,protože to šlo shora a hovno Možná budeš mít víc štěstí. Minulý týden se kolega vrátil z dovolené a sotva dojel.Má Vectru 4rok,koupenou u nás po prvním majiteli se servis.knížkou,kilometry seděly i po ověření v servise.Když jí kupoval,měla myslím 4roky.Teď se mu odvařilo něco přes elektroniku ke svíčkám,sotva dojel,navíc začalo něco rachotit v motoru....Taky to má v servise a čeká,kolik do toho bude muset investovat.Nemluvě o tom,že už předtím mu odešlo něco od motoru zhruba za 8.000,- a praskla mu pružina na levém zadním kole.Myslím,že to není moc dobrá vizitka Vecter.........
Baobab: než něco takovýho napíšeš, tak se zamysli... Věděl ten dotyčný, kdo s tím autem jezdil a jak, jaký olej tam byl dáván, jak o to auto bylo pečováno, jestli jezdilo naložený, či jen ve dvou lidech....
Víš ono nejlepší je, koupil jsem auto z druhý ruky, jéééé a ono se do něj musí investovat, to je překvapení...
Pokud neznáš historii auta přesně, je to vždycky loterie...
Víš ono nejlepší je, koupil jsem auto z druhý ruky, jéééé a ono se do něj musí investovat, to je překvapení...
END
Tak mam to za sebou.......Hydrostely vymenene....Motor si len tak prade....Material 180€ + robota 120€
Lenze teraz ked ide motor pomerne ticho, tak pocut ze susti alternator....a aj jemne klepka ...bud je to alternator alebo kladka...
Musim najst nejake prachy, nech to dam dokopy.....Musism uznat, ze aj starty su ovela tichsie. A konecne ked stojim na semafore mi to neklepe....
Lenze teraz ked ide motor pomerne ticho, tak pocut ze susti alternator....a aj jemne klepka ...bud je to alternator alebo kladka...
Musim najst nejake prachy, nech to dam dokopy.....Musism uznat, ze aj starty su ovela tichsie. A konecne ked stojim na semafore mi to neklepe....
No sorry-asi jsme tady trotli a nevíme,že po koupi auta z druhé ruky je třeba udělat nějakou tu počáteční investici.Že jsem to vynechal,neznamená,že to všechno neproběhlo.A o zbytku ten dotyčný věděl-proto taky kontaktoval prodejnu,kde bylo auto prodáno a nechal si potvrdit nebo vyvrátit servisku,případné opravy atd..aby si prověřil to,co prodávajíci tvrdil,že s autem absolvoval.Takže se zamysli sám.Trdlo píše:Baobab: než něco takovýho napíšeš, tak se zamysli... Věděl ten dotyčný, kdo s tím autem jezdil a jak, jaký olej tam byl dáván, jak o to auto bylo pečováno, jestli jezdilo naložený, či jen ve dvou lidech....
Tak to máš super,gratuluju,že Ti to dobře dopadlo. Zbytek už doladíš,hlavně,že motor přede.langdon2 píše:Tak mam to za sebou.......Hydrostely vymenene....Motor si len tak prade....Material 180€ + robota 120€