Po vymene rozvodov nestartuje.
Re: Po vymene rozvodov nestartuje.
Tak toto by som aj ja chcel vedet...inac diky za to objasnenie...Mal som v tom evidentne gulas......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Že jsou tvrdé a nehybné - jsou zakarbonované.Jdou někdy rozhýbat pod lisem,mě se podařilo rozhýbat všechny,ale nevím na jak dlouho to vydrží.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze, mechanik zacina byt strateny a nevie najst dovod toho klepania. Hned mi aj povedal ze tzv. "konik" pri 16V motoroch nieje (ako uz niekto vyssie spominal), takze to hned aj vylucil ako moznu zavadu. Otvoril motor, kontroloval hriadel a ine veci (mne uplne nezname) a vsetko je ok. Ide este skontrolovat nieco okolo piestov. Napravil este napinaciu kladku a zevraj sa potom aj trochu zmenil zvuk klepania. Kladky su skontrolovane aj vodna pumpa a vsetko je ok. Este mozna zavada moze byt v tom ze nedobre sa vstrekuje olej a preto to klepe. Tak ze skusit precistit sitko pri olejovej vani, alebo cely motor zavriet a dat do oleja cistiaci pripravok co by to precistilo. Jaky je na to vas nazor???
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Blbě,ale předpis výrobce je 100000km a vyměnit za nová.Trdlo píše:denny: a jak vlastně poznám, při rozhození motoru, že hydra jsou zralý na výměnu?
Heh, to už je několikrát přejíždím... Takže v mém případě doporučuješ všech 16 nových?
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Určitě by se sehnaly i nějaké starší ale lepší než ty tvoje.
No ja mam na tachometri 220460km. Mozno aj o trochu viacej. A klepe mi zatial jeden....Dufam ze casom sa ich neozve viacej.Kolko to asi tak casovo trva vymenit jednu hydrostelu?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Doba stejná jako když měníš všechny rozdíl cca 5minut.Prostě vačkové hřídele demontovat a s tím spojené potřebné úkony.