oFF píše:Tak nevidim do toho tak hlboko cize nevidim ani dovod preco by som nezostal pri 10w40. Odporucal by si zmenu?
Ktory z tych 4roch: Total, Agip, Bixxol, GM by si odporucal? mam Z20LET.
Alebo http://www.liqui-moly.sk/
oFF píše:Tak nevidim do toho tak hlboko cize nevidim ani dovod preco by som nezostal pri 10w40. Odporucal by si zmenu?
Ktory z tych 4roch: Total, Agip, Bixxol, GM by si odporucal? mam Z20LET.
Jojo, my to právě v práci lijeme do autobusů a náklaďáků. Přikládám foto cedulky na obalu. Myslím, že má žralok pravdu.Do favorita jsem to dával běžně, ale do astry mám strach to nalít.. Právě že se nejedná o jednu výměnu, dával bych to tam stabilně... Ale raději asi koupím olej pro osobáky... Ale vím, že kolega to lije do 1.8 benzínové vectry a problémy s tím nemá... Ale jak jsme řekl, nerad bych si odrovnal motor...Zralok píše:Je to olej pro náklaďáky a nemá specifikaci pro osobáky. Pro jeden interval by se asi nic nestalo ale dlouhodobě bych jej určitě nepoužíval. Já momentálně přecházím na Total Quartz 9000 5W40 a za cenu kolem 750,- /5l ve viskozitě 5W40 nemám potřebu uvažovat o nějaké levnější variantě a viskozitě. Zdroj Divinolu za super ceny mi vyschnul tak se vracím k již vyzkoušenému a ověřenému Totalu.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |