Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
tak to bych uz dneska prisel o papiry kdyby me videl nejaky policajt kdyby uz byl novej zakon , stare f ko se na 2 proudovce vesralo predeme kdyz jsem predjizdel kamion a to jsem jel s skoda 130 l a byl jsem rad kdyz jsem jel a pak jsem byl rad kdyz jsem to ubrzdil brzdil jsem i ocima a nechtel bych videt tu spotrebu u skodarny kdyz pri 120 km/ h pisou v technicaku ze to zere 8- 9 litru jsem to mastil na plnej 140 az 160 km /h vsechno se klepalo hold ze skodarnou se nesmi pospichat na rychlo silnici 1 tridy
kdo vi jestli .......
- Zdeněk Lbc
ahoj Zdenku,tak to já mněl tu nohu těžší,to ale kůli pražákům,jsou to pacholci,závodníci,no,jinak mně to vyšlo na 6.6 litránků,to Milovice papala 6.4litránků,jinak jsem dorazil do Nýřan v 18.45,no a domů v 19 hodin,jinak se sešla vážně suprová parta lidí,kdo nejel může litovat.Zdeněk Lbc píše:Dnes cestou na sraz do Hradce jsem jel na spotřebu. 106 km, spotřeba 4,7l/100km, průměrná rychlost 67km/hod. Nikoho jsem nezdržoval, žádné loudání. Myslím že dobrý na sedan 1,6i 16V, ne?
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
saklyš ja tam mam samodobijeci 44 A a jeste se to da...olej jaks taks jde...ale nejake 2.0 sri bych si dal rict spotreba nic moc s myma kolama...radsi to nepocitam...musim koupit jine nohy i s botkama...Vojta píše:no ale udržba dieslu stojí krapejtek víc, už jenom množství oleje, serou se váhy, může ti odejít turbo, posraná baterka stojí o 1000 kč víc bo potřebuješ minimálně 70A, emise sou draší o 400, prostě spousta věcí je na diesla dražších, já osobně najedu cca 18000 a řekl bych že se mi diesel nevyplatí - s 1.8 16V bych na tom byl asi stejně a líp by to jelo
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
jo je je to extrem akorat jsem musel v zime jednou nabijet jinak je to v poho ale uz jsem uvazoval i o 100Ah ale kdo to ma platit..je to celkem slusny vydaj...ty tam mas normalni nebo samodobijeci...?
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
no nevim co myslíš samodobíjecí, pokud vim tak baterky dobíjí alternátor, já tam mam to co tam má bejt = 70Ahdj.chicken píše:jo je je to extrem akorat jsem musel v zime jednou nabijet jinak je to v poho ale uz jsem uvazoval i o 100Ah ale kdo to ma platit..je to celkem slusny vydaj...ty tam mas normalni nebo samodobijeci...?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
Presne tu co mas akorat se spravnou kapacitou jsem si kupoval do eFka jiz pred 4lety. Byla super ani jsem nevedel, ze ji tam mam, auto vzdy chytlo na prvni cvrnknuti a to i v zime. 44Ah do diesla je fakt sila, to ji davas pri startovani docela na prdel. Jinak jdes docela z extremu do extremu ze 44Ah soucasnych na Tvych zvazovanych 100Ah . Porid si radsi to co tam patri a nemusis takto experimentovat . Bezudrzbove jsou bezva, ale musis mit v poradku dobijeni, jinak si ji casem znicis.dj.chicken píše:no ja vim ale tohle je specialni bezudrzbova autobaterie bosch silver 44Ah
zdravím,sleduji jak řešíte autobaterii,no já osobně smekám před mojí baterkou,je tam ještě stále původní origoš od opla,ta s tím zeleným okem,obdivuji její životnost,je to výroba 11/98 tudíž již dáma v letech,musím zaklepat,žádný problém,až jednou půjde do kopru,tak si rozhodně připlatím a budu chtít sehnat opět origoš od opla,máli vydržet tolik let,tak určitě.