Konektor pod kapotou, odkud je?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale musim rict ze i kdyz jsem se zarekl potom co jsem prodal nexii ze uz zadny upravy nebudou tak mi to proste nedalo a cim vic veci objevuju na astre tim vic me to auto bavi, a myslim ze v tom nejsem sam, kazdopadne az si sam budu delat rozvody to bude jeste par let trvat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Čo je to ??
Nikdy jsem to nevidel, ale vedle baterky jsou 2 diry na mechanicky tempomat... nejaka krabicka, ktera ovlada lankem klapku a duplikuje tak normalni ovladani plynu pedalem. Tohle ale plati pro auta s mechanicky plynem, nebo jak se to jmenuje... takovy ma treba muj X16XEL.
Nejrozšířenější barva, karoserie i motor........ takže modrý kombík 1.6 16V :-)
k videni zde... https://www.astra-g.cz/galerie/jgv/
k videni zde... https://www.astra-g.cz/galerie/jgv/
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo je to ??
edit by Mike.S: přesunuto, jeden topic už tu na to je
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Re: Konektor pod kapotou, odkud je?
Naozaj nikto nevie ?? Myslel som ze by to mohlo mat nieco spolocne s diagnostikou ... ale nie som si isty ...
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš motor X16XEL,tak by to měla být příprava pro tempomat.Je to jeho připojovací konektor.m1lan píše:Naozaj nikto nevie ?? Myslel som ze by to mohlo mat nieco spolocne s diagnostikou ... ale nie som si isty ...
Jo mám X16XEL a toto tam mám taky , údajně je to na tempomat, nebo na ostřiky světel a dost možná že na obojí
Mobil : 602318645
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Je to jen na jednotku tempomatu pro motory C16SEL,X16XEL,X18XE1,X20XER,X20XEV.
Jednotky regulátoru jsou dvě.Liší se dle čísla karoserie vozu.Buď 62 37 701 nebo 62 37 783.
Jednotky regulátoru jsou dvě.Liší se dle čísla karoserie vozu.Buď 62 37 701 nebo 62 37 783.
co mam delat kdyz na tom kably od teplomneru mi chyby ta koncovka konektoru a nemam to ako uchytit do narazniku
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus vrakac nebo popatrej v inzerci az bude nekdo prodavat bouracku to snad je zadara
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet