to bylo první co mě blesklo hlavoumaruz píše:Špatný tlak benzínu?
Dusení motoru za studena a kolísání otáček,prosím poraďte
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dusení motoru za studena a kolísání otáček,prosím poraďt
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Jo, a co tedy s tím, jak se to zjistí? Či poopraví? Díky
vyčistit škrt. klapku.......maruz píše:Jo, a co tedy s tím, jak se to zjistí? Či poopraví? Díky
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zdravím, tak jsem vyčistil klapku, svíčky, kabely, všechno OK.
S autem jezdí převážně žena. No já ho zkoušel o víkendu. Studený je problém, otáčky kolísají, nastartuje, otáčky pod 1000, ale když člověk přidá plynem na 2000 a drží, klesne na 500, na 2000, na 500. A auto se nerozjede, zdechá. Připadá mi to, jako když se startuje 120 bez sytiče. Nemůže být špatné čidlo teploty vody? Kde ho najdu? Či nějaké nastavení sytiče? S teplým motorem jede dobře. Diagnostika nic.Díky moc.Zima se blíží a čekat až se auto přepne na plyn s kolísajícími otáčky motoru, nic moc.
S autem jezdí převážně žena. No já ho zkoušel o víkendu. Studený je problém, otáčky kolísají, nastartuje, otáčky pod 1000, ale když člověk přidá plynem na 2000 a drží, klesne na 500, na 2000, na 500. A auto se nerozjede, zdechá. Připadá mi to, jako když se startuje 120 bez sytiče. Nemůže být špatné čidlo teploty vody? Kde ho najdu? Či nějaké nastavení sytiče? S teplým motorem jede dobře. Diagnostika nic.Díky moc.Zima se blíží a čekat až se auto přepne na plyn s kolísajícími otáčky motoru, nic moc.
To má příznak jak špatné čidlo vačky nebo klikovky
Nyní Z16XE, Předešlé krasavice AG X14XE; AG X14XE; VA 1,8 ; KADETT GSI 2,0
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Zdravím, díky za link, vyzkoušel jsem čistič vstřikovací soustavy, je to lepší, ještě zkusím zajet přenastavit jednotku na plyn.
Tak motor přenastaven, vše se zdá být lepší, jen studené starty vůbec. Prostě po nastartování jdou otáčky hned dolů, jak na volnoběh, rozjet se nejde, zdechá to. Podařilo se mi napojit auto vychladlé (venku 6°) na diagnostiku a v kolonce Coolant temperature byla hodnota při startování 34°. Pak se zvyšovala. Není to blbost? Na budíku v palubovce to při jízdě ukazuje dobře, alespoň se to tak jeví. Má řídící jednotka samostatné čidlo na teplotu vody? Díky za pomoc.
Marcel, Astra G, 2.0 benzín
Marcel, Astra G, 2.0 benzín
No chlapi, mám veľmi podobný problém aj ja...1.4 16v LPG...ale prúser je, že to ide zle iba na benzín ale na lpg to ide relatívne v pohode...ale na benzín to začalo robiť také veci, že sa normálne pohnem na jednotke, hodím tam dvojku pustim spojku a stlačím plyn a auto asi 2 sekundy nerobí nič, úplne sa udusí a potom to vystrelí jak raketa a potom dám trojku a to isté sa opakuje, keď prepne na plyn tak nepostrehujem žiadne väčšie problémy...
Sviečky boli tiež menené asi pred 15tis km (BOSCH)...
Volakedy na budúci týždeň idem na diagnostiku za jedným členom fóra a možno sa niečo dozviem viac.
Zlatá felícia, tam sa lial len benzín a lietalo to bez problémov, nežralo olej, ani voda sa nestrácala....
Sviečky boli tiež menené asi pred 15tis km (BOSCH)...
Volakedy na budúci týždeň idem na diagnostiku za jedným členom fóra a možno sa niečo dozviem viac.
Zlatá felícia, tam sa lial len benzín a lietalo to bez problémov, nežralo olej, ani voda sa nestrácala....
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW Edition 2000
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW