tak pane, problém vyřešen a pravdu jsi měl ty!!! opravdu jsem to podělal já, ale jenom napůl. na konci roku mi totiž dělali kroužky, páč žofinka papala olej a při tom mi pootočily hrdlo do kterýho se filtr strká, takže tam byl přístup jako do p.... koňovi. takže já znovu a lépe to hrdlo pootočil zpět do osy, což byla taky velmi zajímavá operace, a znovu vsunul filtr. teď kontrolka zhasne a je zticha:-))) to by mě nenapadlo že to bude taková krávovina. takže ještě jednou díky tispermin píše:no jo, jenomže mu zhasíná, ale i to může být alternativa, kontakt na čidle.
kontrolka oleje stále svítí
Re: kontrolka oleje stále svítí
Opel Zafira 1,8 16V 85kw, r.v. 2000
- Reklama
to "spermin": co to signalizuje, když klapou ventily za volnoběhu hlučněji? takový nějaký problém mámspermin píše:a co klapot ventilu, jsou za volnoběhu hlučnější, ale ři otáčkách se ztiší??
snad to bude jenom ten filtr, jinak by to mohlo být vážnější, ale nemám tušení CO
buď jsou již načaté hydroštely, nebo je malý tlak. jinak otevři nalévací otvor a dívej se,
ten olej jak tam pulsuje by měl byt vidět i za volnoběhu, při ot, by měl až stříkat.
ten olej jak tam pulsuje by měl byt vidět i za volnoběhu, při ot, by měl až stříkat.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Hydrostely jsem daval v unoru nove
no tak jezdi, třeba se to musí usadit, Denny určitě poradí nejlépe.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic