Pri zapnuti elektospotrebica klesnu otacky...
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pri zapnuti elektospotrebica klesnu otacky...
Kámo,mě to dělá taky,to je normal,vždyt zatěžuješ větším odběrem proudu altík a ten zas klade odpor motoru,stejně jako třeba servo při plném rejdu!Taky mám altík valeo,a ted nevím zda 90 nebo 100A!Dělá mi to třeba na volnoběh a svítím a k tomu třeba zapnu výhřev skla!Takže bud v klidu!
Altík je kostřenej o blok motoru,v bodě uchycení.
Altík je kostřenej o blok motoru,v bodě uchycení.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no mně to dělá taky ..a normální to určitě není
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já mám asi tři nebo čtyři kamarády co maj astru a dělá jim to taky,tak mi řekni kde je chyba??????!
Ti říkám,že altík při zátěži klade odpor,vždyt je to dynamo a je tam magnetické pole,větší proud,větší odpor pro motor!!!!!!!!!
Vždyt ty ekologové si to spočítali,že při celodenním svícení ti auto kousne až o 2 deci na 100km víc paliva a proto třeba v Německu nemusí svítit celej den,víc to žere,větší emise atd!To je fyziky woe!
Ti říkám,že altík při zátěži klade odpor,vždyt je to dynamo a je tam magnetické pole,větší proud,větší odpor pro motor!!!!!!!!!
Vždyt ty ekologové si to spočítali,že při celodenním svícení ti auto kousne až o 2 deci na 100km víc paliva a proto třeba v Německu nemusí svítit celej den,víc to žere,větší emise atd!To je fyziky woe!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
je to normální... ale nesmí to být extrém....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak manli,tys to správně rozkryl!!!
Pokud to nechcípá nebo nepadaj extrémně ot,tak to je v poho,mě to padá asi o 100 ot/min max 150!
Při čem ti to dělá(co zapneš?)
Mě to okno,výhřev žere prod jako kráva,prot je taky přes relé!
Jinak klimu máš?Ta taky klade odpor při zapnutí a automaticky se ti zase samy zvíší otáčky!
Pokud to nechcípá nebo nepadaj extrémně ot,tak to je v poho,mě to padá asi o 100 ot/min max 150!
Při čem ti to dělá(co zapneš?)
Mě to okno,výhřev žere prod jako kráva,prot je taky přes relé!
Jinak klimu máš?Ta taky klade odpor při zapnutí a automaticky se ti zase samy zvíší otáčky!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no nevím jezdim s koktávkou, fábii, renaultem, peugeotem 307 a nikde sem si nevšiml že po otočení volantu něco klesne...
tak dejme tomu normální u aster..ale všeobecně nikoliv! a už se to tu určitě řešilo..protože vím že jsem se u toho už jednou rozčiloval... při debatě normální x nenormální
tak dejme tomu normální u aster..ale všeobecně nikoliv! a už se to tu určitě řešilo..protože vím že jsem se u toho už jednou rozčiloval... při debatě normální x nenormální
pro ty co mají problém s elekro...
stojíte a najednou po vás skočí přítelkyně... taky vás to trochu rozhodí a chvilku trvá než se zase srovnáte
to samé udělá servo...
a to že zakladatelovy padnou otáčky tak dolů značí že mu pomalu reaguje regulace volnoběhu.... čistit, čistit, čistit...
stojíte a najednou po vás skočí přítelkyně... taky vás to trochu rozhodí a chvilku trvá než se zase srovnáte
to samé udělá servo...
a to že zakladatelovy padnou otáčky tak dolů značí že mu pomalu reaguje regulace volnoběhu.... čistit, čistit, čistit...
Naposledy upravil(a) manli2 dne 09 bře 2009, 22:10, celkem upraveno 3 x.
a kolik aut z toho má elektrohydraulickej posilovač?rychlyradim píše:no nevím jezdim s koktávkou, fábii, renaultem, peugeotem 307 a nikde sem si nevšiml že po otočení volantu něco klesne...
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo tu nemyslel,že při otáčení volantem padaj otáčky,ale astra má elektrohydraulické servo a když si stáhneš okno a vypneš rádio a budeš točit lehce volantem,tak uslišíš jak píská víc či mín elektročerpadlo a když dáš max rejd a budeš ho držet na místě,tak ti poklesnou otáčky,protože servo žere na koncovém stupní když tlačí olej přes přepouštáky větší proud,u aut co mají mechanické servo co je poháněno od klikové hřídele nežere elekriku,ale ot ti taky při max rejdu trochu zakolísají,protože zas servopumpa dělá odpor přímo na motor,ale to neva,spousta lidí to stejně nepochopí!
Takže u astry je to normal,pokud se ti ot nevrátí zpet na normal,nebo padaj hodně,tak je to ten regulační ventil volnoběhu,co ti pak řídí jednotku a ta tam sype víc směsy a vyrovnává otáčky!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže u astry je to normal,pokud se ti ot nevrátí zpet na normal,nebo padaj hodně,tak je to ten regulační ventil volnoběhu,co ti pak řídí jednotku a ta tam sype víc směsy a vyrovnává otáčky!!!!!!!!!!!!!!!!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Manli - přesně, kolik z nich má elktrohydraulickej.
a k tomu edit: promazáno OT, byli jste jak báby na trhu....
END
-
- Kontaktovat uživatele:
V takom rozsahu to nema robit to ze to ma tak klesat ma nik nepresveci. Sedel som vo viacerich astrach a viem co rozpravam a ten krokac to nebude urcite.
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
A ty jsi potenciometr škrtící klapky měřil? Kontroloval jsi klapku?
END
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jej tak to já nevím kolik z nich? ale co vím už hodně lidí mi řeklo že elktrohydraulickej je horší než ten náš el. ale vidím v tom pak tedy opak...Trdlo píše:Manli - přesně, kolik z nich má elktrohydraulickej.
Ale astra má elektrohydraulickej....rychlyradim píše:jej tak to já nevím kolik z nich? ale co vím už hodně lidí mi řeklo že elktrohydraulickej je horší než ten náš el. ale vidím v tom pak tedy opak...Trdlo píše:Manli - přesně, kolik z nich má elktrohydraulickej.
END
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Pánové,nechápu,proč se na tohle ptáte,když máte svůj vlastní závěr a nikdo vám ho nevyvrátí,kluci co tomu rozumí vám poradí,ale vy si stejně melete svou,tak proč to tu řešíte,kolikrát se tu řeší takový směšný veci,co bych sem ani nedal,pač bych se propadl hambou a připadal bych si jek blb!
Astra má elektrohydraulickej-elekrické čerpadlo co honí olej ve skříni řízení(servo) a ten olej tlačí na spojovací tyčky řízení,tím se zatáčí
nebo taky mechanické servo,co je poháněné od klikové hřídele,nebo je na řemenici funguje stejně,ale nežere el prod a neklesá napětí na baterce!
Ale elektrické servo jsem ještě neviděl,by mě zajímalo,co ovládá pak ty spoj,tyčky řízení hm??????????????????
Astra má elektrohydraulickej-elekrické čerpadlo co honí olej ve skříni řízení(servo) a ten olej tlačí na spojovací tyčky řízení,tím se zatáčí
nebo taky mechanické servo,co je poháněné od klikové hřídele,nebo je na řemenici funguje stejně,ale nežere el prod a neklesá napětí na baterce!
Ale elektrické servo jsem ještě neviděl,by mě zajímalo,co ovládá pak ty spoj,tyčky řízení hm??????????????????
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda